The Eclectic Moniker – Tropisk eftermiddagskoncert

Der var store forventninger til de fem herrer fra The Eclectic Moniker, da de fredag eftermiddag skulle give koncert til de glade festivalgængere. Koncertens tidspunkt tonede festen en smule ned, men der blev stadig danset med til den sprøde indie-pop.

Publikum lister sig forsigtig ind i den store sal og stiller sig klar til nok en af eftermiddagens første koncerter. Der er langt mellem publikum, og den kæmpestore sal er langt fra fyldt ud. Vi er alle lidt regnvåde på grund af det danske april-vejr og hungrer efter solskinsrytmer, afro-pop og calypso-rock. Og det fik vi så, da klokken slog 16.

The Eclectic Moniker fik med det samme sat gang i hofterne hos de fleste af os. Men der kom først for alvor gang i de store smil da den velkendte ”The Wonder” flød ud i salen. Herfra var sættet ikke præget af flere af deres største hits, og de undlod dermed både ”Easter Island” og ”Norway” til fordel for en række mindre kendte sange. Men er det ikke også det SPOT Festival handler om? At spille nyt og lovende musik. Forsanger Frederik Vedersø var ligeledes med til at frembringe de store smil hos publikum, både hos mænd og kvinder. Der blev udsendt tonsvis af karisma og kærlighed fra det store skæg og glitterøreringen i venstre øre. Frederik Vedersø var i den grad med til charmere sig igennem koncerten. Især da en af bandets medlemmer udførte en lettere akavet solo-serenade med autotune på vokalen.

The Eclectic Moniker gjorde alt hvad der stod i deres magt for at hive en eftermiddagskoncert op på aftenniveau, men havde trods charme, glitter og en stærk musikalsk præstation, svært ved at komme helt i mål.

Se Helle Arensbaks galleri fra koncerten HER

Eclectic Moniker, SCC, Spot16, Spot Festival
Foto: Helle Arensbak

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Mette Bødker Rotbøll
Mette Bødker Rotbøll
Aarhus-baseret lydentusiast med speciale i elektroniske ballader, soul og sprød musik i almindelighed.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

The Eclectic Moniker - Tropisk eftermiddagskoncertThe Eclectic Moniker gjorde alt hvad der stod i deres magt for at hive en eftermiddagskoncert op på aftenniveau, men havde trods charme, glitter og en stærk musikalsk præstation svært ved at komme helt i mål.