KIll J

KIll J som du aldrig har hørt hende før!

I en eksklusiv Tuborg Musik-livesession giver KIll J en akustisk version af sin kommende single ’Trickle Trickle’, som først bliver udsendt den 25. januar.  

Intenst og helt tæt på! Kun akkompagneret af den prisvindende pianist Gustaf Ljunggren viser KIll Js Julie Aagaard i denne særudgave af ’Trickle Trickle’, hvorfor hendes vokal og talent har været uundgåelig på den danske musikscene i 2015.

Se videoen på tuborgmusik.dk HER

I samarbejde med musikmagasinet GAFFA har Tuborg Musik inviteret sangerinden KIll J til at indspille en live-version af singlen ’Trickle Trickle’. GAFFAs chefredaktør, Peter Ramsdal, siger følgende om valget af KIll J:

»Vokalen er en af KIll Js mest fremtrædende forcer, og hendes ekstremt perfektionistiske natur afspejler sig også i arbejdet med stemmen. Hun har en stor spændvidde, særligt i det høje register, og sammen med hendes overlegne klang og teknik placerer det hende i en liga, hvor få sangerinder kan være med.«

I 2015 har KIll Js rå og beat-tunge pop-projekt kastet flere markante singler af sig som optakt til udgivelsen af hendes EP ’Quasi’, der udkommer senere denne måned.

»Emotionelt var det største i 2015 at få lov til at optræde med Gustaf Ljunggren til årets NAKED koncerter på SPOT. Under koncerten var der så stille at man nærmest kunne høre folks åndedræt. Det var så super intenst og føltes som en bue der blev mere og mere spændt indtil at sangen stoppede og stilheden afløstes af det vildeste bifald jeg nogensinde har oplevet.«, siger Julie Aagaard om sin største musikalske oplevelse i 2015.

Tuborg støtter musikken

Tuborg Musik har teamet op med de tre musikaktører bag GAFFAs ‘De bliver store i…′,  VEGAs Udvalgte og Roskilde Rising, som alle er tiltag, der støtter vækstlaget og giver publikum en vej til at opleve den danske musikscenes nye navne. De tre aktører har hver peget på en række lovende nye kunstnere, og for at fastholde fokus på disse tilbyder Tuborg Musik dem live-session videoer.

Derudover hjælper Tuborg Musik årligt flere end 100 bands med tourbus og støtte til turné-udgifter gennem Musikhjælp initiativet.

Læs mere om Musikhjælp HER