Karl William, Smukfest, Smukfest 2015, Smuk15
Foto: Lasse Lagoni

Ugens uundværlige: Big fat bass og en big fat booty

Der er dømt fest og ballade i denne fredags udgave af ‘Ugens Uundværlige’.

For få uger blev jeg introduceret til det danske band Gong Fellaz, som fusionerer en form for EDM og reggae på en superfed måde. Jeg kender ikke særlig meget til drengene bag, men det, de laver, rykker sindssyg godt, og jeg kunne virkelig godt tænke mig se dem spille Apollo op på Roskilde næste år!

Det falder lige ned i det, jeg elsker at høre for tiden, og jeg glæder mig supermeget til at følge med i, hvad de vil lave fremover.


 

Fredagens festtrack får I mest, fordi jeg gerne vil dele denne her danse/twerk-video med jer. Mest fordi, jeg er så imponeret over, hvad den røv dér kan. Men også fordi, det i den grad gav mig min fredagsstemning på! Og nummeret har jeg hørt på repeat i et par timer nu.

Tracket bliver leveret af Mr. Collipark og 00’ernes crunkdarlings Ying Yang Twins, der ligesom Lil’ Jon har fundet vej ind til EDM-universet og spytter rim på de fede beats.

Så tab kæben og gør dig klar til ballade. God weekend!