Darin

Darin – Fjärilar i Magen

Reflekterende og eftertænksom musik har efterhånden gjort sit comeback – ikke kun på den danske scene, men generelt Verden over. Også i Sverige har kunstnerne taget stilarten til sig. Netop nu udgør musikeren Darin nærmest en landeplage i de svenske radioer – og med god grund.

Når Darin denne gang er tilbage, er det med et album, der henter inspiration fra folk pop genren, krydret med akustisk guitar, dejlige afslappende beats og en charmerende og lækker svensk stemme.

Derfor er det heller ikke tilfældigt, at albummet er strøget til tops på både den svenske og ikke mindst danske scene. Om end dit svenske måske sættes på prøve, når du forsøger at forstå teksterne, så er det alt besværet værd. Lyrikken er nemlig både inspirerende, eftertænksom og smuk og suppleres fantastisk at Darins bløde mandestemme.

Man må for alvor sige, at Darin med Fjärilar i Magen har revolutioneret eller i hvert fald nytænkt sin musik og er gået over til de mere bløde toner. Derfor kan du på det nye album både finde rytmiske popnumre med et twist af guitar og festlige ballader, mens Darin og ændrer stil ved udelukkende at synge på svensk.

Nogle vil hævde, at hans forrige album bar præg af, at han trængte til noget nyt, og det må man i den grad sige, at han har fundet. Darin er blevet voksen, og hans musik og lyrik er fulgt med. Det klæder hans musik, at han er blevet mere funderende og allerede gør brug af den erfaring, som livet indtil videre har givet ham.

Vi følger i svenskernes fodspor og elsker Darin, der for alvor giver os alle “Fjärilar i Magen”!

Lyt til albummet HER

Darin