Whores & Thieves – Uredigeret rock!

Det er sjældent, at man i dag finder album, der er så godt som uredigerede. Dog kan du finde det, hvis du tager et kig på bandet Whores & Thieves – de har nemlig gjort det til en dyd at give lytterne den uredigerede helhedsoplevelse, det er at høre et album, der udelukkende er optaget som one-takes. De udgav i dag deres nyeste plade Silent Town, og det er med de samme regler som på deres første cd.

Whores & Thieves debuterede med albummet Anti Echo Chamber for cirka 3 år siden. Nu er de på vej ud med et nyt album, som er i præcis samme stil som deres første album – uredigeret lækkert rock! Når jeg lytter til Whores & Thieves, kan jeg ikke lade være med at tænke, at det er en lækker blanding af Cage The Elephants anderledes men lækre tekster og bandet Danzigs hårde guitar.

De har formået at skabe en perfekt blanding, du behøver faktisk slet ikke at være til rock for at nyde det nye album. Silent Town er en hyldest til de små mørke flækker, som vi alle kun ser glimtvis, når vi kører hastigt igennem dem – de små landsbyer, som ingen rigtig tænker over, eksisterer. Bandet mener selv, at det er disse flækker, der har formet dem og gjort bandet til det, de er i dag. I de små flækker nytter det heller ikke kun at have det i munden, hvis du skal blive til noget, er det dine evner der tæller. Personligt synes jeg selv, at de lever op til dette!

Meget musik i dag har været igennem så mange redigeringer, at sangene nærmest mister deres sjæl. Det er Whores & Thieves langt fra en del af. De gør det til et must at hvert nummer er optaget som one-takes og derved er det rene rock!

Der er blevet tilføjet en del numre af Whores & Thieves til mine playlister siden jeg lærte bandet at kende. Hvis du er træt at autotune og upersonlige tekster så er et lyt til den nye plade, der udkom i dag, Silent Town det hele værd!

Køb albummet lige HER

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Nikolaj Steen Gangelhoff Kjeldsen
Nikolaj Steen Gangelhoff Kjeldsen
Født og opvokset i Strandhuse, Kolding. Blev tidligt et rockhoved, og er det stadig!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Lækker, uredigeret rock!Whores & Thieves – Uredigeret rock!