Jokeren, Smukfest, Smukfest 2015, Smuk15
Foto: Lasse Lagoni

Jokeren – Dårlig lyd dækkede over gensyn med glemte skatte

Den store folkefest med de mange mennesker led under dårlig lyd, som gjorde det meget uklart, når Jokeren spyttede rim. Det var ellers en skam, for man blev mindet om mandens store bagkatalog, som indeholder masser af sange, vi allesammen kender.

Energien på scenen var fantastisk fra både Jesper Dahl, band, korsanger og hypeman. Man kunne se, at de nød at optræde, men når det ikke kan tydes, hvad der siges, rappes og synges, så ødelægger det desværre bare oplevelsen.

Blandt gæsterne havde han JonasForFanden fra Specktors til nummeret ‘Badadadey’, som ruskede op i flokken foran scenen, ligesom Murro kom og sang omkvædet til et af de nye numre, ‘Normal’, og selvfølgelig var stjerneskuddet Pauline med til at synge ‘Kun Os To’.

Den flotte samling af Smuklinger foran Rytmescenen fik desværre ikke hele oplevelsen med, men jeg tror alligevel, at de fandt tiden dét værd. Det var langt fra spild af tid at se stodderen folde sig ud.

Tjek Jokerens bagkatalog HER
Se hele galleriet fra koncerten HER

Jokeren, Smukfest, Smukfest 2015, Smuk15
Foto: Lasse Lagoni