Kato, Brandon Beal, #GTFO

Kato feat. Brandon Beal – Hvad skete der lige dér?

Katos mest skizofrene hit til dato skal bare ud af nethinden per omgående, tak.

I går morges annoncerede Kato, at hans homie Brandon Beal ligger vokaler til sin nyeste single med titlen #GTFO – get the fuck out.

Nummeret kommer fra Katos seneste album, ‘Now, og er virkelig, virkelig mærkeligt. Først er der en alt for lang intro, så kommer der noget funk/jazz-agtigt, som ingen mening giver. Og så kommer der noget af det hårdeste, Kato nogensinde har droppet.

Det er to vidt forskellige numre, som er blevet mikset sammen. Det jazzede kunne godt være blevet denne sommers danske svar på ‘Uptown Funk’, men med det alt for hårde og voldsomme drop passer til et nummer til kenderne af EDM-genren, som “kan tåle mosten”.

Med de mange hits, som de to herrer hver især har i bagagen, og med den sans for hits, Kato normalt har, undrer det, at han har kunne se potentiale i det her nummer. Med frygt for at tage fejl, så håber jeg, at det her går direkte i glemmebogen, og at Brandon Beal kan lave et nyt hit med herren i fremtiden.