Disclosure, Roskilde Festival 2015, RF15, Orange Scene
Foto: Lasse Lagoni

Disclosure – Ensformigt og dødssygt

Allerede efter de første 30 sekunder af første nummer, gik det op for mig; udover det nye hit ‘Bang That’, så minder alle Disclosures numre om hinanden. Samme beat, samme opbygning, og derfor var det lort.

Da duoen spillede for to år siden på Apollo, var det meget bedre. Punktum. Slut. Forventningerne var lavere, fordi de ‘kun’ havde ‘Latch’ med i bagagen, og eftersom de startede ud med ‘White Noise’ i går aftes, så ventede man bare på monsterhittet med Sam Smith på vokaler. Undervejs var resten bare rent fyld. Samme beat. Samme tempo. Samme lyd. Samme lort.

Til trods for publikums store hengivenhed under koncerten, så var det lort. Når ikke engang numrene bliver en smule anderledes end den måde, de bliver spillet, når du trykker play derhjemme, så kan det kun give et stort, fedt minus herfra. ‘Bang That’ og ‘Latch’ er fede at feste til sammen med 80.000 mennesker, og derfor den ene stjerne. Men mere kan det ikke blive til.

Se resten af billederne fra den kedelige koncert HER.

Disclosure, Roskilde Festival 2015, RF15, Orange Scene
Foto: Lasse Lagoni