Disclosure – Ensformigt og dødssygt

Allerede efter de første 30 sekunder af første nummer, gik det op for mig; udover det nye hit ‘Bang That’, så minder alle Disclosures numre om hinanden. Samme beat, samme opbygning, og derfor var det lort.

Da duoen spillede for to år siden på Apollo, var det meget bedre. Punktum. Slut. Forventningerne var lavere, fordi de ‘kun’ havde ‘Latch’ med i bagagen, og eftersom de startede ud med ‘White Noise’ i går aftes, så ventede man bare på monsterhittet med Sam Smith på vokaler. Undervejs var resten bare rent fyld. Samme beat. Samme tempo. Samme lyd. Samme lort.

Til trods for publikums store hengivenhed under koncerten, så var det lort. Når ikke engang numrene bliver en smule anderledes end den måde, de bliver spillet, når du trykker play derhjemme, så kan det kun give et stort, fedt minus herfra. ‘Bang That’ og ‘Latch’ er fede at feste til sammen med 80.000 mennesker, og derfor den ene stjerne. Men mere kan det ikke blive til.

Se resten af billederne fra den kedelige koncert HER.

Disclosure, Roskilde Festival 2015, RF15, Orange Scene
Foto: Lasse Lagoni

Se også

Savage Rose gjorde os til børn igen – de åbnede vore øjne og fik os til at se

Det var ikke bare sublime ørkenroser, der leverede en af dansk musiks fineste oplevelser på årets første forårsdag. Der var også tale om en poetisk trolddom, som lukkede selve lyset ind. Musikken var midlet, men kærligheden var målet. Den var til stede i hvert minut!

Aldrig har K.B Hallen været omfavnet af så meget kærlighed og karisma

Stemningen har aldrig været mere rolig, men samtidig så...

Nu har det modne publikum fået øjnene op for Dopha

Torsdag den 25. april dannede Musikhuset Aarhus intime Lille...
spot_img
Emmy Musse Mortensen
Emmy Musse Mortensen
Anmelder med hang til tunge beats og intens stemning under liveperformances. Har garanteret dårligere smag end dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Utroligt, når man er så stor fan af nogens musik normalvis, hvor meget en dårlig koncertoplevelse kan gøre. Disclosure trykkede 'play' og skuffede derfor fælt. Til trods for publikums store hengivenhed under koncerten, så var det lort. LORT!Disclosure - Ensformigt og dødssygt