Roskilde Festival, Roskilde Festival 2015, RF15

25 år på Roskilde Festival: “Her er jeg ung for evigt”

Der er nogle festivalgængere derude, der kan lidt mere end andre. En af dem er 42-årige Mette Hestbæk Arnsted, der i år kan fejre 25-års jubilæum på Roskilde Festival.

En arm fyldt næsten op til albuen med armbånd. Det er ikke lige hver dag man ser sådan et engagement omkring Roskilde Festival. Men 42-årige Mette Hestbæk Arnsted ser det som en helt naturlig del af sommeren at tage på Roskilde Festival med sit faste slæng af venner:

Roskilde Festival, Roskilde Festival 2015, RF15– Jeg har 25 års jubilæum i år. Jeg elsker Roskilde Festival og jeg er fordi, det er for fedt at være her med vennerne. Og så er jeg født og opvokset i Roskilde, tilføjer hun.

Og det er ikke så afgørende for Mette hvilken koncert hun er til, bare hendes venner er der:

– Jeg er der, hvor mit Roskildeslæng er. Jeg tager på Roskilde hvert år, fordi det er min legeplads. Her bliver jeg aldrig ældre, fortæller hun, da Poplish møder hende foran Orange Scene.

Og det er bestemt ikke den sidste Roskilde Festival Mette Hestbæk Arnsted skal til:

– Ja, jeg skal afsted igen næste år. Og alle årene efter det, slutter hun med et smil.