Roskilde Festival, Roskilde Festival 2015, RF15, Color Party
Foto: Robert Hendel

Roskildes fedeste fester – Forrygende farvefest

Mandag aften på Roskilde Festival havde Camp IHS fællesdrink i et oppusteligt børnebassin, et lille dansegulv og 20 kilo farvepulver, som blev delt ud blandt de godt hundrede mennesker, der slog vejen forbi H53.

Konceptet kendes fra Bollywood-film og Color Runs, som også arrangeres i Danmark, og går kort og godt ud på, at man kaster med farvepulver ud over det hele.

Selvom det kriblede i fingrene på folk at få lov til at flå de farverige poser op og lade Dream City blive lyst op i alle regnbuens farver, så var det først klokken 20.30 sharp, at den ikoniske sky af farver blev smidt ud over festivalgæster, jord, telte og alt i nærheden.

Se billeder fra festen i galleriet herunder: