Måns Zelmerlöw

ABBA-Benny gav råd til Eurovision-vinder Måns Zelmerlöw

Selvom man er på toppen af listerne og TV-vært, så kan man godt blive ‘star strucked’, hvis Benny Andersson lige kommer forbi efter en optræden på en markedsplads i Sverige. Det var hvad der sket for svenske Måns Zelmerløv, da han restituerede på en markedsplads efter en optræden. ABBA-legenden afleverede et par replikker til svenskeren, der netop har udgivet sit album “Perfectly Damaged”. Hør hvad han sagde og meget mere i dette eksklusive interview med den sympatiske svensker, hvis nye album er en god blanding bolcher i samme stil som Eurovisionvinderen “Heroes”, dog i forskellige tempi.

Vi kommer også igennem andre gode råd fra erfarne stjerner, om hvordan han arbejder en tekst frem og hvorfor han havnede i segmentet Melodi Grand Prix, som retfærdigvis skal sige, er noget mere anerkendt og altoverskyggende populært hinsidan. Desuden kommer vi ind på den mest skræmmende oplevelse, som ændrede Måns’ tilgang til livet, tilbage i 2004.

Du kan hente og lytte til Måns Zelmerlöws album på iTunes og Spotify.

Se interviewet her: