Cosmonks – Vi skulle lige have unger og den slags

Den 24. juni udgav Cosmonks deres tredje album. Efter længere tids pause er de igen på banen med den nye cd Meet The Cosmonks – men ventetiden har været det hele værd.

Cosmonks, som allerede har to cd’er på bagen samt et par singler, udgav den 25. juni deres nye album Meet The Cosmonks; et godt bud på et comeback. Drengene skriver blandt andet: ”Tredje album har simret lidt længere end de første to, blandt andet fordi vi lige skulle have unger og den slags”, og måske drengenes nye titler som familiefædre har modnet dem og påvirket deres musik positivt. Hele vejen igennem præges musikken af et fedt beat, der i den grad var hele ventetiden værd.

Bandet, som startede i 1992, består af Thomas, Kristian, Morten og Kim, og musikken er en blanding af lidt af det hele; rock, punk, pop osv.

Deres nye album Meet The Cosmonks sender tankerne imod en blanding af den lettere punkede guitar, som Sum 41 er kendt for og det lækre keyboard, der i den grad sparker røv, når det bakker guitaren op for bands som Deep Purple og The Who.

Hvis du er til lækkert keyboard blandt med den lidt hårde stil og fede tekster, så er albummet klart værd at lytte til.

Cosmonks