Jessie J, Tivoli, Fredagsrock
Foto: Martin Kleisberg

Jessie J – Selfiehelvede med for lav lyd

Når en verdensstjerne betræder et af de steder, som definerer Danmark allermest – og så endda næsten gratis, så dukker folk op. Sådan kunne det ses i fredags, da britiske Jessie J skulle spille Plænen i Tivoli op med sin pop.

Underholdningen var garanteret med lys- og sceneshow, og det var også helt sikkert, at der nok skulle blive sunget med på de største hits, som har fyldt godt på diverse charts, siden Miss J først bragede frem med ‘Do It Like A Dude’. Tesen blev bevist i samme øjeblik de første strofer af ‘Domino’ blev sunget.

Desværre er Tivoli sådan et spillested, som er udendørs, og som derfor er underkastet nogle regler for, hvor højt der må spilles. Og det er jo ikke fordi, man har behov for at få revet ørerne af, af ren bas, men det kunne være en fordel til en koncert, hvor man gerne vil synge med, at man kunne høre, hvad hovedrollen for aftenens event sang.

Vokalen blev overdøvet af musikken, som igen forsvandt i lyden af forlystelsesparken og de mange mennesker, der var kommet for at synge ‘Bang Bang’ i sommernatten. Det var heller ikke helt nemt for de fremmødte at få lov til at feste, da Miss J var i det snaksaglige hjørne den fredag aften.

Showet druknede for dem, der – ligesom jeg – stod længere tilbage på Plænen, i et hav af mobiltelefoner og selfiestænger, hvilket gjorde det svært at se. Alligevel giver popbaskerne godt humør, og man kan ikke fornægte, at de fleste forlod Tivoli med et smil på læben.

 

Se hele Martin Kleisbergs galleri fra koncerten HER