Raske Penge

Raske Penge – Politisk Dancehall Propaganda

En opsang til de danske politikere og kritik af systemet er for alvor temaet, når Raske Penge udgiver sine to nyeste singler ‘Ik stol på dem’ og ‘Blæst igen’, der begge er en del af hans kommende album ‘Indtil Nu’.

Den kendte og elskede dancehall musiker, der i høj grad blev danmarkskendt med landeplagen ‘Faxe Kondi’, som blandt andet indbragte ham P3s Lytterhit, har denne gang allieret sig med B.O.C.-rapperen Høyer Øye. Sammen kommer de med de to nyeste singler med en stor kritik af de danske politikere, når de blandt andet påpeger, at de folkevalgte ikke står ved deres løfter og har fokus på de helt forkerte ting.

De oprørske og kritiske toner fører en tilbage til 70’ernes oprørstider og giver dig lidt at tænke over samtidig med, at du føres ind i de typiske dancehallrytmer, der hurtigt får dig til at rokke med i takt. Den lidt anderledes men alligevel yderst populære og fangende genre formår endnu engang at fastholde folk. Endnu engang er der lagt op til landeplager, der vil blive en del af soundtracket til dette års sommer.

Raske Penge formår i samarbejde med Høyer Øye at skabe musik, som man hvad enten man vil det eller ej tvinges til at rokke med på.

Køb de to singler HER