O/RIOH

O/RIOH – Enormt hitpotentiale

Nysgerrige, legesyge og fandenivoldske O/RIOH udgiver debut-EP.

O/RIOH er et elektronisk synthpop projekt, som nordjyden Rikke Østergaard står bag.

Debut-EP’en er produceret i samarbejde med Troels Abrahamsen (VETO), og den omhandler den fase vi alle går igennem – om overgangen at gå fra barn, til voksen.

Med inspiration i alt, hvad hun (Rikke) oplever og hører, har O/RIOH skabt fire opløftende og melankolske numre, som både indbyder til at lytte efter, og til at lukke øjnene og danse.

Lidt til enhver smag

O/RIOHS første single ‘I/ve Seen You Before’ er en virkelig lækker og velproduceret sang. En stille opbyggende intro, følges op af en minimalistisk produktion, med lækre strygere og en dyb synthbas.
Et nummer jeg personligt håber, at der snart er nogle der laver et remix af, så den kan nydes i en længere version, for det er et nummer der virkelig vokser på én.

Andensinglen ‘Selling Out’, en lidt mere radiovenlig sang, med stort hitpotentiale, udkommer på fredag d. 5/6.

Hvis ikke du kender til O/RIOH, eller deres lyd, så vil du helt sikkert kunne lide dem, hvis du kan lide Roisin Murphy, Frou Frou, Imogen Heap eller danske MØ.

De fire sange på EP’en ‘Selling Out’, er en blanding af elektronisk synthpop, tilsat lige dele melankoli og opløftende humør.
Det er en blanding af sange der både kan sætte gang i danseskoene, men også fange og fortrylle lytteren med uidentificerbare unikke lyde, for som lytter til EP’en, føler jeg mig decideret forkælet med fængende, dansevenlige og elektroniske popnumre.

Stort potentiale i O/RIOH

O/RIOH lyder til at have et endnu uindfriet talent og potentiale og hvis samarbejdet med Troels Abrahamsen fortsætter, er der 100% garanti for et stort gennembrud og O/RIOH vil helt sikkert gå hen og blive et navn, vi alle sammen kommer til at kende og høre mere til.

Den stærke og følsomme musikvideo til O/RIOH’s første single, ‘I/ve Seen You Before’, blev i øvrigt kåret som en af årets bedste musikvideo, til dette års CPH:PIX. Tjek videoen her:

Er du i Århus i dag, tirsdag d. 2/6, kan du komme til koncert med O/RIOH. Det sker i Musikhuset, Den Rytmiske Sal, kl. 17:00.
Ligeledes er der d. 16/6 mulighed for at opleve O/RIOH i København, koncerten foregår i Dome Of Visions, fra kl 19:00

Ep’en kan købes via iTunes HER

Besøg O/RIOHS facebookside HER

O/RIOH