Vild $mith – Mislykkede Playboys

De blev et stort hit på samtlige dansegulve og satte sig for alvor fast på folks trommehinder med singlen Vild i dag syg i morgen. Nu forsøger rapgruppen Vild $mith igen at blive en del af danskernes radiohits med deres andet album ‘Straight Fire’.

De forsøger for alvor at opretholde den rå, iskolde og playboy-baserede stil i samtlige numre med tekster, der inkluderer damer, druk, penge og rimelig offensive seksuelle detaljer. Stilen er i den grad lagt, når de fyrer op for deres andet album.

Desværre ses det ofte, at nummer to aldrig indeholder samme potentiale som etteren og aldrig rigtig når at fange folket. Dette må til stor skuffelse også siges at gælde Vild $miths andet forsøg. Hurtigt opdager man, at de brugte beats er en næsten tro kopi af deres første album Gør det godt, og der ses endda reference til nummeret Vild i dag syg i morgen, når man kopierer lidt af den kendte tekst.

Det må formodes, at der ligger en klar strategi bag valget om genbrug, desværre kommer det til at virke som om, drengene er løbet tør for både ide og lyrik, og strategien falder til jorden.

Vil de forsøge igen, så skal der i den grad nyt materiale til. At købe Straight Fire er som at købe en tammere version af Gør det godt.

Vild $mith

Se også

Grøn Koncert i Kolding: Gennemsnitligt godt

I Kolding stod solen fredag højt på himlen, og...

Kæmpe katastrofe i Tivoli: Chaka Khan til Fredagsrock

Normalt er Tivoli midt i København lig med høj...

Springsteen er stadig The Boss – men ikke uden ridser i lakken

AF BRIAN MOGENSEN Ligesom sin 70 år gamle Fender Esquire...

Pink kronede sig som den nye baronesse af Parken

Skrevet af Jesper Albæk Poulsen Alecia Beth Moore kan som...

Foo Fighters hyldede rocken på Roskilde Festival

“Are you fucking ready?!” råbte Dave Grohl i staten...
spot_img

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Den dårlige to’er.Vild $mith – Mislykkede Playboys