The Script, Jelling Musikfestival
Foto: Helle Arensbak

The Script – Lad mig ringe til din eks!

Selvom The Script fredag aften medbragte det irske vejr, da de gav koncert ved dette års Jelling Musikfestival, var det ikke med til at ødelægge den stemning, som bandet med deres levende og publikumsnære optræden skabte.

I et kikset forsøg på at tale dansk, erklærede forsangeren sin kærlighed og sit savn til Danmark og det danske publikum og satte dermed gang i festen. Med en stor indlevelse og fascinerende kontakt med publikum, tog de alle med på en rejse gennem bandets mange album – både nye som gamle, der hurtigt vækkede begejstring.

Halvvejs inde i showet bidrog de til den løsslupne festivalstemning ved hver især at bunde en øl. Kort efter efterspurgte Danny O’Donoghue en publikummer, der skulle ringe en ekskæreste op, hvorefter han sang Nothing til den højst sandsynligt måbende eks i røret. Et indslag, der for alvor vakte begejstring blandt publikum og førte dem tættere på The Script.

På trods af at bandet måtte fortælle, at de ikke havde mere at byde på ved koncertens slutning, overtalte de festivalglade gæster alligevel bandet til at spille tre ekstranumre, der bogstaveligt talt afsluttede festen med et brag, da de sendte en lydbølge fra en bas imod publikum.

The Script startede og sluttede med manér og efterlod publikum målløse!

 

Se billederne fra koncerten i Helle Arensbaks fredagsgalleri HER