Texas, Jelling Musikfestival
Foto: Helle Arensbak

Texas – Vrikkende hofter og klappen i takt

Gennemsnitsalderen var betydeligt højere, end den er ved størstedelen af koncerterne ved Jelling Musikfestival. Men var man ung i firserne, og ville man denne fredag aften opleve sin anden ungdom, så var et besøg forbi Scenen en god investering.

Allerede en time inden Texas indtog scenen, var publikum klar foran den. Hurtigt måtte jeg dog erkende, at jeg med mine 20 år ikke var målgruppen, da størstedelen af de mange fans var på alder med mine forældre og ældre. Alligevel, forstod Texas at holde en fest. Fra start til slut blev der rocket med til de nostalgiske toner, og de ungdommelige og drømmende blikke vendte så småt tilbage.

Derfor var strategien med at lægge ud med I don’t want a lover også velgennemtænkt. Den hev hurtigt publikum med og indfriede de forventninger, der var bygget op foran scenen. Den skotske Sharleen Spiteris sprøde stemme, der tenderer til en blanding af rock, pop og country forstår at få folk til at engagere sig og synge med og var en væsentlig faktor til at jeg, med mit begrænsede kendskab til bandet og dets musik, måske alligevel er blevet en lille smule fan.

 

Se billederne fra koncerten i Helle Arensbaks fredagsgalleri HER