Avicii

Avicii – Sommerhit med hjælp fra Martin Garrix

Den svenske superstjerne, Avicii, udgiver nu sin længe ventede single “Waiting For Love”. Og han har fået hjælp af ingen ringere end John Legend og det hollandske stjernefrø, Martin Garrix.

Lad os bare være ærlige fra start af. Det er ikke en ny Avicii, vi ser på ‘Waiting For Love’.  Det er derimod ret forudsigeligt. Sangen er bygget op omkring samme formular, som Avicii altid har brugt. Melodisk klaverspil, en catchy vokal og et drop, hvor det bliver tydeligt, at Martin Garrix har sat sit præg på nummeret, uden dog at lægge navn til.

Men det virker. Det er et af de bedste numre, Avicii har lavet til dato. Allerede ved premieren på nummeret på Ultra Music Festival i Miami tilbage i marts var der garanti for, at det her nummer bliver en ørehænger. Og med sommeren, der banker på døren om ikke længe, så er det nok heller ikke helt tilfældigt, at udgivelsen kommer netop nu.

‘Waiting For Love’ giver altså en god ide om, hvad vi kan forvente af Aviciis andet album, ‘Stories’. Han har ikke genopfundet sig selv, men holder sig til det sikre.

Så vær beredt! Om du er på Smukfest, Spotify eller YouTube, så vil du uden tvivl støde på ‘Waiting For Love’, som et af sommerens helt store hits.