Anti Social Media – Et sommerhit, der flopper!

Efter succes ved Det danske Melodigrandprix har de fire Beatlesdrenge fra Anti Social Media netop udgivet deres nye single More Than a Friend. En single, der allerede før udgivelsen promoveres som det nye danske sommerhit.

Dermed er stilen lagt. Der er for alvor lagt op til, at det ganske danske land vil nynne med på sangen hele sommeren. Hvad enten der er tale om grillfest eller en tur på stranden, vil de glade toner flyde ud af højtalerne på både smartphones og anlæg, studenterne vil landet over skråle om kap, når de kører rundt i hestevogne med huerne på hovedet, og selv de helt små vil med et ikke eksisterende engelsk ordforråd forsøge at synge med – Anti Social Medias More Than a Friend ender som en landeplage.

Det er i hvert fald, hvad producerne bag drengene har planer om, men planerne føres langt fra ud i livet. Den nye single når aldrig rigtig at toppe, man sidder desperat hele sangen igennem og venter på det klimaks, der for alvor skal få folket til at skråle med af deres lungers fulde kraft – det kommer bare ikke! Beatet og melodien er munter og kunne i og for sig godt have været blevet et supplement til sommeren, det når bare aldrig rigtig at fange lytteren. Selvom de glade toner, der er krydret med lidt indiepop samt stor inspiration fra 70’ernes Beatles, leder os tilbage på gode tider og kendte melodier, så har More Than a Friend bare ikke det, der skal til.

Drengene forsøger virkelig at slå igennem på det danske musikmarked, om end denne seneste single synes som et ringe forsøg, men måske tonerne alligevel ender med at bryde muren og lytternes skepsis og trods en mulig irritation over nummeret alligevel når at ramme danskerne, så det endnu engang bliver en af de sommerlandeplager vi elsker at hade!

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Anti Social Medias bud på et sommerhit når aldrig rigtig sit klimaks og formår ikke at fange lytteren.Anti Social Media - Et sommerhit, der flopper!