Juanna

Juanna: Jeg skal spille i Tivoli!

Vi har tidligere talt med Juanna omkring hendes musik og nu har vi haft fornøjelsen igen, i forbindelse med hendes første single, Warfare.

 

Hvilke tanker ligger bag din første single Warfare? Hvad handler sangen om?

Warfare handler om følelsen af, at være splittet. Ikke nødvendigvis kun i kærlighedsforhold, men i mange sammenhænge. Ofte er man ikke tilfreds med de valg man så tager. I teksten skriver jeg ”I raise the white flag”, som for mig betyder at jeg må underlægge mig elendigheden.

Hvordan blev Warfare-musikvideoen til?

Har selv lavet det hele sammen med Daniel Rothmann. Vi har selv instrueret, filmet og klippet m.m. I videoen ses et virvar af glitrende neon og krigsmaling, som hænger sammen med sangens koncept. Det er vigtigt for mig, at sangens budskab skinner igennem visuelt i videoen.

Hvornår kommer din næste single?

Min næste single fra ”Addiction” EP er Rocket og den kommer snart. Det er den sang, som personligt betyder mest for mig på hele EP`en. Glæder mig meget til at præsenterer musikvideoen for Jer – sangen kan allerede høres på Spotify, iTunes osv.

Hvem er dit største idol?

Mit største idol er helt sikkert Björk. Hun er en frygtløs kvinde, som har taget mange chancer og er super modig. Hun er en stærk kvinde med et spændende og anderledes visuelt udseende.

Dine sange er blevet spillet i tysk radio. Hvordan tager de imod din musik?

Ja det er super spændende! De har taget godt imod det. I betragtning af at det er min debut EP, så er jeg super glad for den allerede er blevet spillet i udlandet. Der er også en sværvægts tysk promoter, som arbejder hårdt på at få den ud til musikbranchen dernede. Jeg har en forlagsaftale, hvor jeg er i selskab med bl.a. MØ, 2 Chainz, Ja Rule, Lil John m.fl., så der vil ske en masse gode ting i fremtiden!

Vi vil rigtig gerne opleve dig live. Har du noget spændende i udsigt i den nærmeste fremtid?

Ja, jeg optræder en masse forskellige steder på Sjælland, men vil også rigtig gerne til Fyn og Jylland, det glæder jeg mig meget til! En optræden jeg glæder mig utrolig meget til, er i Tivoli d. 9. juli kl. 19, hvor jeg skal optræde på Pavillon-scenen. Det bliver for vildt!

Hvad har du ellers af planer? Hvad kan vi glæde os til fra din side i løbet af foråret og sommeren?

Har altid en masse planer. Der går ikke en dag uden jeg arbejder på musikken i en eller anden form. Skal selvfølgelig ud og optræde til en masse begivenheder, som jeg annoncerer løbende inde på min facebook-side “Juanna”. Min nye EP er snart færdig, og kan slet ikke vente til I skal høre de numre! De numre er for vilde!

Følg Juanna Facebook
Lyt til Addiction EP