X Factor
Foto: Lasse Lagoni

X Factor Finalen 2015 bliver et brag

For 8. år i træk, har tusindvis af danskere i alle aldre over 15 tilmeldt sig det populære talentprogram på DR1, X Factor. Nu er feltet af håbefulde talenter skåret ned til blot 3 i form af 15-årige Emilie Esther, den sammensatte trio Ivarsson, Bang & Neumann samt færingen Jógvan.

Finalen finder endnu engang sted i Danmarks største superarena, Boxen i den midtjyske by Herning hvor et femcifret publikum valfarter til for at se de tre finalister optræde på X Factor-scenen for sidste gang inden dette års vinder bliver fundet.

Der har i dette års udgave været en ophedet debat mellem de tre dommere, Thomas Blachmann, Lina Rafn og Remee, så lysten til at vinde de tre i mellem har med alt sandsynlighed heller aldrig været større.

Foruden de tre finalister, så gæster kunstnere som Julias Moon, Stine Bramsen og verdenskendte OMI også scenen i løbet af aftenen, så der er god grund til at tune ind på DR1 i aften kl. 20 når den 8. udgave af X Factor rundes af live fra Herning.

 

Se billederne fra den røde løber lige HER