Zedd & Selena Gomez – Alternativ kærlighedssang?

Rygterne om et nyt powercouple i musikindustrien har i længere tid floreret på nettet og diverse glamour/gossip blade i USA. Rygterne omhandler Justin Biebers ekskæreste, sangeren Selena Gomez som angiveligt skulle have fundet sig en ny musikalsk hitmager at kaste sin kærlighed på. Den hitmager er ingen ringere end den tysk-russiske producer og DJ, Zedd (Clarity, Stay the Night).

Men kærester eller ej, så har de to stjerner i hvert fald kollideret på den musikalske front og lavet nummeret I Want You to Know. Et dancenummer som i høj grad har malet Zedd over det meste og som er et godt stykke fra Selena Gomez‘ normalt rolige popmusik.

“I want you to know that it’s our time
You and me bleed the same light
I want you to know that I’m all yours
You and me run the same course”

Det er et nummer som i den grad kan rykke en natklub rundt og Selenas lyse klang klæder Zedds elektroniske beat ufattelig godt. Men man kan alligevel ikke lade være med at tænke over, hvorvidt det er en alternativ kærlighedsserenade man får smidt i øregangene for fuld kraft.

Men uanset hvad, så er det et rigtig lækkert nummer de to “måske kærester” har fået smedet sammen og hvis de fungerer lige så godt sammen privat som de gør musikalsk på I Want You to Know, så er det nok det “perfekte match”.

Zedd Feat_ Selena Gomez - I Want You To Know (Original Mix)