Usher – Uendeligt flirteri fik ingen følelser frem

Der var skruet godt op for charmen, da Usher besøgte Forum fredag aften. Men på trods af sexede scoretricks får han dig ikke til at forlade den, du er sammen med nu.

Jeg ville ønske jeg havde et par trusser i lommen, som jeg kunne kaste op på scenen, bare for at se om der skete noget. Eller, at nogle af de mange – men ikke mange teenagepiger i Forum ville blive hevet op til player-4-real Usher og få lidt afløb for den ulykkelige kærlighed. Jeg ville ønske, at nogen scorede. Eller hvis bare, at nogen i det mindste græd lidt.

Men desværre ruster gammel kærlighed.

Da Usher tog sin UR Experience Tour forbi København fredag aften, var det 11 år siden, han sidst gav koncert i Danmark. Og hvem havde ikke et lille crush på den smukke unge mand, der var en af verdens bedst sælgende musikere i det nye årtusinde med sit album Confessions fra 2004.

Jeg havde i hvert fald en hel del følelser for den femdobbelte Grammy-vinder dengang, og min bedste ven var kæmpefan og dansede på nøjagtig samme måde. Vi hørte konstant Usher hjemme i vores lille bofællesskab. Når vi vaskede op og børstede tænder og festede. Usher var lydsiden til vores tidlige tyvere, og det var et lykkeligt forhold dengang. Derfor var forventningerne i top, da han gik på scenen præcis klokken 20.45.

Han fakede

Personligt havde jeg set frem til at møde min gamle lover, Usher. Og han havde vist også glædet sig til at møde os, sine gamle scoringer. Men på trods af de perfekte omstændigheder, var der alligevel ikke dukket så mange op i Forum, og kærligheden klikkede bare ikke. Da et lækkert forspil med dygtige dansere og et sexet set-up af strygere og blæsere endelig skulle få os frem til Climax, førstesinglen fra Ushers syvende og seneste studiealbum Looking 4 Myself (2012), fakede han desværre. Ærgerligt, at den ellers smukke vokal kun kunne nydes ind i mellem en hel del playback.

Usher tog sig ikke tiden til at nå dybt nok ind, så det blev ægte. Jeg havde personligt foretrukket et par ærlige, om end vaklende forsøg på at nå publikum med den svære falset, men sangeren havde planlagt det hele på forhånd som en ægte player. Det betød desværre et overfladisk medley af sine tidligere hits som Burn og My Boo, og så den ufatteligt skuffende og tilbagevendende playback. Her tror jeg faktisk, at selv Usher blev lidt skuffet over, at han ikke kunne score os. Nu havde han endda bar overkrop smurt ind i olie og sved. Hvad gir’ du mig?

Gode minder vinder

I sidste halvdel af koncerten tog Usher sin grønspættehat på og det var nuttet. Han er bestemt heller ikke blevet en dårligere danser, og det var stadig dejligt at se på. Hans smil og hans krop kæmper om at vinde over hans sexede udstråling. De gode minder var ikke til at se bort fra, men jeg havde bare ikke de samme følelser mere. Det virkede heller ikke som om publikumsbegejstringen nåede de store højder, selvom Usher smurte tykt på og imponerede med springgymnastik, saxofoner og en trommesolo på et guldbelagt trommesæt.

Jeg vil gerne sige, at Usher var dejlig i går. Han var SKØN. Men jeg undrer mig stadig over, hvorfor jeg overvejede at tage et par trusser med i lommen til at kaste op på scenen, hvis det skulle blive kedeligt. Men man kender jo sine ekskærester, og ham her får fem stjerner for charmen, men desværre kun 2 stjerner for koncerten i Forum fredag aften.

 

Se hele Lasse Lagonis galleri fra koncerten HER

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Jeg vil gerne sige, at Usher var dejlig i går. Han var SKØN. Men jeg undrer mig stadig over, hvorfor jeg overvejede at tage et par trusser med i lommen til at kaste op på scenen, hvis det skulle blive kedeligt. Men man kender jo sine ekskærester, og ham her får fem stjerner for charmen, men desværre kun 2 stjerner for koncerten i Forum fredag aften.Usher - Uendeligt flirteri fik ingen følelser frem