Suspekt, Fermaten, Rune Rask, Bai-D, Klamfyr
Foto: Allan Nielsen

Suspekt – Et band der aldrig skuffer

Mens nogle af den nye generations mest fremadstormende musikkollektiver Cheff Records, B.O.C, Lil Label og Hukaos fredag aften var samlet i Vega, København, så holdte et af dansk Hip-Hops bedste grupper, Suspekt, en kæmpe fest i den anden ende af landet på Fermaten, Herning.

Efter den stort set fyldte venue, var blevet ravet godt og grundigt igennem i en time til tonerne af Trap og hård Hip-Hop af DJ Er Du Dum Eller Hvad, gik Danmarks mest liderlige trio i form af Rune Rask, Emil Simonsen og Andreas Bai Duelund sammen med deres tre mand store band (og ikke mindst deres egen personlige bartender) på scenen til de stille toner fra Jazzmælk (Til Alle Mine Piger) som figurerer på deres seneste album V.

Men det var så også en af de få gange at dette skoleeksempel af en Hip-Hop koncert blev taget bare nogenlunde ned i tempo. For de to energibomber Andreas og Emil, så sig herfra ikke tilbage og efter nogle hits fra bagkataloget som Ingen Slukker the Stars og nyere af slagsen som Singlepik og S.U.S.P.E.K.T, så gjaldt det samme for de cirka 600 fans. Fans hvor omtrent 75% af dem kunne stort set samtlige tekster hele koncerten igennem.

 

Se hele galleriet HER