Justin Bieber & Cody Simpson – Er det en besked til Selena?

Lige meget på hvilket af denne klodes syv kontinenter du befinder dig, så er der en artist eller gruppe der kan få enhver teenagepige til at skrige eller skråle ved synet af ham/dem og synge med, hvis man bare så meget som antyder melodien til et nummer.
Europa har One Direction, Nordamerika har Justin Bieber, Oceanien har Cody Simpson osv.

Nu har de to sidstnævnte dog for en stund slået pjalterne sammen og er gået i krig med at lave et fælles album. Førstesinglen til dette, er netop blevet sluppet fri på Cody Simpsons Fahlo-profil (en app hvor musikerne kan dele musik og videoer direkte til deres følgere).

Nummeret hedder Home To Mama og er et fantastisk godt akustisk nummer, der kun brydes af guitar og de to unge succesfulde kvindebedåreres vokaler.

Det handler om at møde den person som man på engelsk kalder the one. Hende som enhver mand går rundt og drømmer om at møde. Hende som man vil tage med hjem til forældrene, for stolt at “vise hende frem”.

En sang som fra Justin Biebers side kunne være en sang til sin, efter sigende, fortabte kærlighed i form af Selena Gomez, og fra hans gode kammerat Codys side, nok mest af alt er henvendt til hans kæreste.

Home To Mama er et lækkert nummer, der giver lyst til mere fra de to som duo og det bliver spændende at se, hvordan det kommende album ender ud. Det er i hvert fald kommet rigtig godt fra start.

justin-bieber-cody-simpsons-single-home-to-mama-ftr