Justin Bieber & Cody Simpson – Er det en besked til Selena?

Lige meget på hvilket af denne klodes syv kontinenter du befinder dig, så er der en artist eller gruppe der kan få enhver teenagepige til at skrige eller skråle ved synet af ham/dem og synge med, hvis man bare så meget som antyder melodien til et nummer.
Europa har One Direction, Nordamerika har Justin Bieber, Oceanien har Cody Simpson osv.

Nu har de to sidstnævnte dog for en stund slået pjalterne sammen og er gået i krig med at lave et fælles album. Førstesinglen til dette, er netop blevet sluppet fri på Cody Simpsons Fahlo-profil (en app hvor musikerne kan dele musik og videoer direkte til deres følgere).

Nummeret hedder Home To Mama og er et fantastisk godt akustisk nummer, der kun brydes af guitar og de to unge succesfulde kvindebedåreres vokaler.

Det handler om at møde den person som man på engelsk kalder the one. Hende som enhver mand går rundt og drømmer om at møde. Hende som man vil tage med hjem til forældrene, for stolt at “vise hende frem”.

En sang som fra Justin Biebers side kunne være en sang til sin, efter sigende, fortabte kærlighed i form af Selena Gomez, og fra hans gode kammerat Codys side, nok mest af alt er henvendt til hans kæreste.

Home To Mama er et lækkert nummer, der giver lyst til mere fra de to som duo og det bliver spændende at se, hvordan det kommende album ender ud. Det er i hvert fald kommet rigtig godt fra start.

justin-bieber-cody-simpsons-single-home-to-mama-ftr

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Lige meget på hvilket af denne klodes syv kontinenter du befinder dig, så er der en artist eller gruppe der kan få enhver teenagepige til at skrige eller skråle ved synet af ham/dem og synge med, hvis man bare så meget som antyder melodien til...Justin Bieber & Cody Simpson - Er det en besked til Selena?