Foto: Fastrup

L.I.G.A – Problemet er at man har en kæreste

Tre hits med over 5 millioner streams, to års eksistens og ét album. Det er hvad der har banet vejen for trioen L.I.G.As eksplosive succes, som de, siden deres første single Skylder Dig Ik’ Noget ramte gaden, har oplevet.

Nu er de så klar til at forsætte successen efter deres nominering til MTV EMA Best Danish Act og deres Zulu Award. Første single som skal løfte arven efter det første selvbetitlede album, er den nye single Søvnløs der netop har ramt det danske musikmarked.

”Søvnløs handler om, at man møder den rigtige! Men problemet er at man har en kæreste… man kan bare ikke kan lade være at tænke på hende og det ender med at man er sin kæreste utro. Man ville aldrig ha’ gjort det shit, hvis ik’ det var fordi HUN var den rigtige.”

Det er, som det så mange gange før har været med L.I.G.A, et nummer med masser af tempo og energi og som får lytteren til at sidde at trippe for bare at slå sig løs, i takt med Ihans trommer.

Ferras‘ rappende flow og Nickys sang harmonerer som altid rigtig godt på Søvnløs, som trioen selv mener er Skylder Dig Ik’ Nogets modstykke.

Men modstykke eller ej, så har Søvnløs lige så meget hitpotentiale som førstesinglen havde tilbage i 2012 og de DMA-nominerede musikeres succesbølge er for alvor ved at udvikle sig til en tsunami.

Søvnløs - Single 1