Foto: Lasse Lagoni

Poplish anbefaler: Internationale albums i november

En ny måned står for døren og det betyder også at vi går ind i en ny måned, hvor endnu mere lækkert musik fra ind- og udland bliver smidt i hovedet på os fra kunstnere i alle genrer. Vi har samlet de fem bedste internationale og de fire bedste danske albums der udkommer i løbet af årets næstsidste måned.

Her kommer de 5 internationale udgivelser, som vi synes der er værd at holde øje med i november 2014.

Calvin Harris – Motion
En af verdens største producere og DJs, Calvin Harris, der tidligere har arbejdet sammen med folk som Rihanna, Tinie Tempah, Chris Brown og mange flere, er d. 3. november klar med sit fjerde album, Motion. Et album der har været længe ventet og som har en trackliste der tæller alt lige fra Gwen Stefani til Big Sean samt en håndfuld af EMD-genrens absolutte top, så der er helt sikkert noget at glæde sig til fra prisvindende artist.
http://alternativecd.blogspot.com udkommer mandag den 3. november

Foo Fighters – Sonic Highways
En af rockens sværvægtere Foo Fighters, som gennem deres lange karriere har haft utallige hits og har millioner af fans verden over, er d. 10. november klar med opfølgeren til Wasting Lights fra 2011. Et kort et af slagsen med 8 nye numre, men ud fra de to singler Something From Nothing og The Feast and the Famine, så kommer de hungrende fans af den amerikanske kvintet ikke til at hænge med hovederne af den grund.
TS_11082014_FOOFIGHTERSALBUMCOVER udkommer mandag den 10. november

One Direction – FOUR
Boybandet One Direction der tidligere på året gæstede Parken, København og som pt. kan betegnes som verdens mest omtalte og populære af slagsen, giver på ny teenagepiger overalt på kloden grund til at skrige, skråle og danse på værelset foran spejlet, når de d. 17. november udgiver deres nye album FOUR. Og mon ikke man også kan se frem til et par fremtidige hits fra de tidligere X-Factor deltagere?
tumblr_nblid4QrHR1qz4vyao5_1280 udkommer mandag den 17. november

Eminem – Shady XV
Historiens bedst sælgende rapper Marshall Bruce Mathers III, Eminem, er d. 28. november klar med sit niende album, blot et år efter udgivelsen af Marshall Mathers LP 2. Han er efterhånden blevet 42 år, men når han for blot for få måneder siden, to dage i træk, udsolgte det legendariske Wembley i London og har spillet udsolgte koncerter verden over det seneste halve år, ja så kan man ikke just sige, at hans popularitet er faldet. Han er netop nu singleaktuel med Guts Over Fear som er en del af tracklisten på den del af det nye Shady XV album, der ikke er opsamlinger af gamle hits (den ene af to CD’er). En trackliste der bl.a. også tæller artister som Yelawolf, Slaughterhouse og Skylar Grey.
shady-xv-cover udkommer fredag den 28. november

David Guetta – Listen
Siden den franske DJ og producer David Guetta i 2011 ugav sit seneste album Nothing But the Beat, har det været på konstant rotation på alverdens radiostationer og diskoteker. Han har siden da været kloden rundt igen og igen på de største festivaler og scener der findes.
Nu er han så klar til at følge op på successen med hans nye album Listen, der rammer det globale musikalske marked d. 21. november. Og der er i den grad ikke sparet på noget. Samtlige 14 numre gæstes nemlig af nogle af verdens største vokalister og rappere. Alle lige fra Nicki Minaj til Ryan Tedder til Nico & Vinz til John Legend er at finde på tracklisten ved siden af den 46-årige mand bag albummet.
David_Guetta_Listen udkommer fredag den 21. november