Rasmus Thude – En hyldest til de danske kvinder

Rasmus Thude har tidligere fået dig til at synge med på Til Månen Og TilbageFest Med De Bedst’, Gider Dig Ikke Mer’ og givet dig EP’en 6 Hjerter. Nu er han så igen klar til at forkæle dine øregange med dansk pop fra den bedre halvdel i form af singlen Gentleman.

Nummeret er den fjerde af slagsen siden udgivelsen af den førnævnte EP. Det er et nummer som når man spørger Rasmus selv, er euforisk, hurtig og ikke mindst en hyldest til kvinderne.

Jeg ville skrive en sang som hyldede piger/kvinder. Jeg ser faktisk mig selv som en moderne Gentleman, så det blev temaet. Målet var at skrive en sang der kunne vende frustration og ulykke og erstatte det med glæde – derfor det meget hurtige tempo, f.eks.

Nummeret handler simpelthen i bund og grund om, at Thude er den mand som den ulykkelig kvinde som er blevet brændt af, har brug for. Hun trænger til en som ikke har kysset med alle og enhver og som sætter pris på hende.

Det hele foregår til et (som artisten selv nævner) i et hurtigt tempo som sætter gang i kroppen og som nok skal få teenagepiger til at skåle foran spejlet på værelset i kor med den rigtig gode lyse stemme Rasmus Thude bruger til at tryllebinde sine fans.

Men kan man her efter den fjerde single i træk så vente sig et decideret debutalbum fra den 25-årige københavnske sanger inden for kort tid?

Det bliver ikke til et helt album i denne omgang. Jeg udgiver min anden EP på IM music / A:larm i starten af 2015. Et album er klart målet, men singlerne bestemmer i dagens musikbillede.

RT_gentleman_grå

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Rasmus Thude har tidligere fået dig til at synge med på Til Månen Og Tilbage, Fest Med De Bedst', Gider Dig Ikke Mer' og givet dig EP'en 6 Hjerter. Nu er han så igen klar til at forkæle dine øregange med dansk pop fra den bedre halvdel i form af...Rasmus Thude - En hyldest til de danske kvinder