Rasmus Thude – En hyldest til de danske kvinder

Rasmus Thude har tidligere fået dig til at synge med på Til Månen Og TilbageFest Med De Bedst’, Gider Dig Ikke Mer’ og givet dig EP’en 6 Hjerter. Nu er han så igen klar til at forkæle dine øregange med dansk pop fra den bedre halvdel i form af singlen Gentleman.

Nummeret er den fjerde af slagsen siden udgivelsen af den førnævnte EP. Det er et nummer som når man spørger Rasmus selv, er euforisk, hurtig og ikke mindst en hyldest til kvinderne.

Jeg ville skrive en sang som hyldede piger/kvinder. Jeg ser faktisk mig selv som en moderne Gentleman, så det blev temaet. Målet var at skrive en sang der kunne vende frustration og ulykke og erstatte det med glæde – derfor det meget hurtige tempo, f.eks.

Nummeret handler simpelthen i bund og grund om, at Thude er den mand som den ulykkelig kvinde som er blevet brændt af, har brug for. Hun trænger til en som ikke har kysset med alle og enhver og som sætter pris på hende.

Det hele foregår til et (som artisten selv nævner) i et hurtigt tempo som sætter gang i kroppen og som nok skal få teenagepiger til at skåle foran spejlet på værelset i kor med den rigtig gode lyse stemme Rasmus Thude bruger til at tryllebinde sine fans.

Men kan man her efter den fjerde single i træk så vente sig et decideret debutalbum fra den 25-årige københavnske sanger inden for kort tid?

Det bliver ikke til et helt album i denne omgang. Jeg udgiver min anden EP på IM music / A:larm i starten af 2015. Et album er klart målet, men singlerne bestemmer i dagens musikbillede.

RT_gentleman_grå