Ariana Grande feat. Big Sean – Det var en dårlig idé!

Hvad sker der, når to unge (indtil nu) one-hit wonders laver et nummer sammen?

Kan I huske Big Sean? Ellers skal jeg nok opsummere hans største hit:

“Ass, ass, ass, ass, ass, ass, ass, ass, ass, ass, ass, ass, ass, ass, ass, ass, ass”

Tilsæt et sample af MC Hammers “U Can’t Touch This” og vi har en vinder. Det var så dumt og catchy, at det fungerede.

Så har vi det nye, unge stjerneskud Ariana Grande. Tøsen er kun lige fyldt 21 og har allerede haft et verdensomspændende hit. Det var en noget blandet fornøjelse i starten grundet en tenderende til skinger stemme, men igen var det catchy nok til, man ikke kunne hade det.

10617446_10152398580737730_1439482225_n

Man kan vel godt kalde ‘Best Mistake’ for den svære to’er for dem begge to, der ikke har været i det brede mediebillede i Danmark siden. Men kære unge venner, der er kun én ting at sige om nummerets hitpotentiale:

“Glem det!”

Nummeret er så kedeligt, skingert og generelt bare helt fucked up sammenskruet, at der ikke skulle mere end én gennemlytning til, før nummeret ramte papirkurven på undertegnedes computer. Det kunne have været ganske godt og smukt, men lige her er det alle de værste ting ved de to artister, der skinner igennem.

Hvis radioen begynder at spille det her, så tager jeg til Arizona og køber et gevær og én patron.