Bagheri Hoo – Det vokale talent skinner igennem

Et nyt musikalsk talent har for alvor set det danske lys. Hans navn er Mull Bagheri og han går sammen med produceren Hooman Beats under kunstnernavnet Bagheri Hoo. De har netop sluppet singlen Copenhagen Love løs på nettet og det er slet ikke nogen tosset debut fra den københavnske sanger.

Det er et nummer som kan karakteriseres som et R&B beat med en smårappende Mull Bagheri henover. Versene er med visheden om at det er første udgivelse, ufattelig vellavet og han lyder som en der har været i gamet i længe (det skal så siges, at han har lavet et par ikke udgivet sange som kan findes på Youtube under hans borgerlige navn).

Hooman Beats har de sidste par år været en af de mange danske undergrundsrapperes foretrukket producere og han har arbejdet med sammen med folk som bl.a. Kaliber og Ramin Royal.
Copenhagen Love viser han fornemme eksempler på hans kunnen på knapperne og han har fået skruet et velfungerende beat sammen.

Der hvor dette track til gengæld halter gevaldigt, er i det sekund man rammer omkvædet. En monoton, langtrukket og skinger elektronisk stemme, trækker lytteren igennem tre gange 20 sekunder, som gerne bare ser overstået som man kan komme tilbage til den velfungerende del. Nemlig når Mull Bagheri lader hans vokale skinne igennem og tager lytteren i hånden gennem versene.

Copenhagen Love er første singlen fra Bagheri Hoos kommende EP Someday, som pt. er sat til at udkomme i januar 2015. Dette er en ganske fin smagsprøve på hvad der er i vente, men der er også steder (specielt som førnævnt i omkvædet) som godt kan tåle at blive optimeret, slebet og finpudset inden næste udgivelse. Mull Bagheri skal der derimod slet ikke pilles ved og hvis han fremover kan holde samme høje niveau, så er de allerede godt på vej.

Bagheri Hoo - CPH Love