Turboweekend – Fuld gas indtil udstyret står af

Indledende ord fra Rislund var, at det hele afhænger af dagsformen og tidligere meritter betyder intet, når det går løs på Bøgescenerne. Det handler om konstant at holde gang i gryden og performe sit ypperste. Turboweekend er kendt for at være fantastiske live og fredag under bøgetræerne var ikke anderledes.

Koncerten endte tidligere end planlagt, da udstyret ikke kunne holde og elektronikken var spillet i smadder. Bandet har gennem den seneste tid arbejdet på et nyt album, der udkommer senere på året. Måske er det netop arbejdet i studiet der har betydet, at der blev givet fuld gas gennem den korte times tid koncerten var i gang. Det virkede oprigtigt som om forventningen til dagens koncert var lige store på både scene og skovbund.

Gennem koncerten blev der introduceret et par nye numre og Turboweekend-fans (og alle andre) kan sagtens glæde sig. Det nye materiale virker til at kunne stå distancen og jeg forventer at Turboweekend vil kunne holde samme høje niveau fremover.

Våde trusser

Allerede inden forsanger Silas kom på scenen, stod Anders bag sit keyboard og løftede armene og fik publikum til at gøre det samme. Der var knald på fra starten, og efter et par numre, fløj der trusser gennem luften og jeg var ikke den eneste der var opstemt. Ifølge Silas var det et par ganske våde af slagsen.

Koncertens højdepunkt var, som ventet, da der blev spillet ‘After Hours’ og ‘Something Or Nothing’. Men den allerede fantastiske stemningen blev skudt til vejrs i raketfart, da nummeret ‘Trouble Is’ blev spillet.

De ufrivillige breaks inden anlægget stod helt af klarer bandet med bravour og jokede med at det havde været svært at indøve. Det var absolut en godkendt koncert. Den sidste stjerne spares dog denne gang, da vi stod tilbage med følelsen af et, ellers godt, samleje, der slutter alt for tidligt.

 

Se hele galleriet HER

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Indledende ord fra Rislund var, at det hele afhænger af dagsformen og tidligere meritter betyder intet, når det går løs på Bøgescenerne. Det handler om konstant at holde gang i gryden og performe sit ypperste. Turboweekend er kendt for at være fantastiske live og...Turboweekend – Fuld gas indtil udstyret står af