Foto: Steffen Jørgensen – www.flickr.com/photos/stffndk

Skrillex – Helvede tur/retur

Denne anmeldelse kommer til at være en smule personlig og baseret på min oplevelse med Major Lazer til årets Roskilde Festival.

Fordi hvis Major Lazer var himlen, så sendte Skrillex os durk ned i helvede, torturerede os i skærsilden i en time og femogfyrre minutter, hvorefter han spyttede vores ødelagte, smadrede korpus tilbage til virkeligheden.

Den unge DJ formåede at skabe et voldsomt intenst og dystert univers med videografik fyldt med skeletter, aliens og eksplosioner, og hans eneste formål var ikke at give os en chance. Ører og benene blev maltrakteret på en utrolig hjernedød måde.

Det gik langsomt for sig de første femten minutter, men så smed Sonny John Moore hittet ‘Make It Bun Dem’ på, og herfra eksploderede skoven utallige gange under Skrillex’ fingre.

Den 26-årige knægt havde fuldkommen styr på det, og det kunne i den grad mærkes på ham, at han elsker at smadre folks lemmer med de vanvittige beats, han fyrede efter os.

Major Lazer på Roskilde var en stor, glad folkefest. Skrillex var kun for de inviterede, men han kræsede også for vores knap så sarte, dystre sjæle. I Bøgeskoven blev der ikke twerket og whinet, der handlede det kun om at gå fucking apeshit.