Foto: Lasse Lagoni

Scarlet Pleasure – spontan koncert i P3 Mini Bar

Live Camp fik sin afslutning i tirsdags, med Mendoza som vinder. Vi havde, uden at formærme vinderen, forinden spillet vores mønter fra Rasmus Klump-sparegrisen på Scarlet Pleasure. Begge er navne som er på vej frem og vi ønsker jer medvind!

Fredag formiddag blev der dog annonceret en spontan koncert i P3 Mini Bar med Scarlet Pleasure, nu hvor Bøgescenerne blev vundet af Mendoza. Koncertens rammer var intime og drengene leverede endnu engang. Under bøgetræerne, eller i dette tilfælde, palmer, lyder Scarlet Pleasure ganske glimrende. Dette er ikke en egentlig anmeldelse af koncerten, men blot en anerkendelse af en band vi forventer os meget af fremover, og dertil et stille ønske om en snarlig udgivelse af et fuldt album.  Vi vil dog opfordre til at læse om den fantastiske koncert Scarlet Pleasure gav i Lille Vega tilbage i juni måned. Netop denne succes gentages i oktober på selvsamme sted. Husk at sikre dig billet. De røde lamper tændes med garanti.

Læs anmeldelsen med top karakter fra Lille Vega HER
Galleri fra samme koncert findes HER