Scarlet Pleasure: Vi får travlt, hvis Iran vinder VM

 

de unge fyre fra Scarlet Pleasure

Vi fangede single aktuelle Scarlet Pleasure til et par spørgsmål midt i deres travle sommer program.

Trioen har netop udgivet singlen Under The Palm Trees, som bedst beskrives som et super sexet sommerhit med ungt moderne touch. Bandet var tidligere i år Ugens Uundgåelige med nummeret Windy som også var en ren ørehænger. Scarlet Pleasure er i gearet til en større scene og vil henover sommeren spille på blandt andet Nibe og Danmarks Grimmeste Festival samt Smukfest i Skanderborg. I morgen bliver det på Lille Vega Scarlet Pleasure giver den gas. Koncerten er UDSOLGT.

 

Poplish anmeldte deres seneste single Under The Palm Trees tidligere i juni – læs anmeldelsen her

 

Hvad er jeres inspiration og hvorfor ?

 

Nu til dags er det vel smeltedigel af alle mulige forskellige ting. Vi er meget fascinerede af, og lytter stort set kun til, amerikansk musik. Vores største inspiration er Michael Jackson – The King of Pop! Ingen har formået at samle folk på tværs af kontinenter og kulture, som den mand.

 

Største glæde ved musikken ?

Første gang vi spillede sammen, var helt tilbage i 8. klasse hos Joachim (trommeslager) som var den erfarne, imens vi andre først lige havde lært  at slå en tone an på vores instrumenter. Ikke desto mindre sad vi og spillede over den samme bas gang i 3 timer, så sveden dryppede ned ad ruderne på det lille drengeværelse. Det må være essensen.

 

Hvad bringer sommeren af oplevelser ?

Den byder naturligvis på smukke piger med flotte brune legs! Haha. Men vi kommer til at bruge meget af sommeren i, et mørkt studie på amager og så spiller vi en masse festivaler. Bl.a. Nibe, Den Grimmeste og Smukfest. Det kan kun blive SWAY!

 

Hvem holder I med til VM og hvem vinder  ?

Vi holder med Iran! Eller det vil sige at vi kom til at love på Twitter at vi dropper vores album lige efter VM hvis de vinder. Så får vi fandme tralvt!

 

Iran er netop røget ud af VM, så vi kommer til at vente lidt endnu, men her fra Poplish er håbet så at Scarlet Pleasure holder samme niveau som de første par numre og vi ser frem til at albummet kommer på gaden.