Sohn’s “Tremors” – En behagelig trance

Sohn Tremors

Debutalbummet fra engelske Sohn har været længe ventet og udkom den 7. april i år.

Numrene ”Bloodflows” og ”Lessons”, har været ude gennem længere tid og er blevet afspillet på næsten skammelig vis på diverse gratis kanaler. Eksempelvis har Sohn 1,6 millioner+ følgere på SoundCloud.

Sohn synger, skriver og producerer selv sin musik. Det gør han på fornem vis!

Albummet fremtvinger en behagelig trance. På trods af det emmer af melankoli havde jeg intet problem med at overgive mig. Vokalen er lys, ren og rummer overraskende meget dybde, når Sohn giver sig selv lov. Netop den rene og lyse vokal gør for mig melankolien tålelig. Ja, og så naturligvis de fede beats.

Hvis du er til elektronisk music , dub-step, soul, R&B, der alt sammen mixes til kontrollerede toner, vil Tremors uden tvivl være et album for dig. Stilmæssigt minder lyden mig om James Blake og Rhye, hvilket måske er at tage munden en smule fuld – men godt er det.

De to oprindelige singler ”Bloodflows” og ”Lessons” er uden tvivl højdepunkterne på albummet sammen med ”Artifice” og ”The Wheel”, men albummet kan nydes i fuld længde og en lille times tid senere vil de fleste være en skøn oplevelse rigere.