Darwich – Ta' Det Af (feat. Niklas) ***

Man kender DJ/produceren Darwich som skaberen bag numre som “Solstorm“, “Tusind År” (https://www.poplish.dk/?p=1791) og senest “Go! (Ba Ba Ba)” (https://www.poplish.dk/?p=2596). Numre der alle sammen har haft livlige bløde instrumentale beats der gjorde dem perfekt egnede til diskoteker over alt i landet.

Nu er han på ny klar med en splinter ny single, som er i en noget andet boldgade end de tre ovenstående tracks, som segmenterede, at han ikke kun kunne producere for andre, men også skabe noget helt fra bunden selv. Der er for andet gang i træk en mandlig featuring at finde på tracket, men han kan ikke beskrives på andre parametre end hans stemme. Der er nemlig tale om den altid mystiske og solbrillebærende sanger Niklas.

Instrumentaler der er kraftigt inspirerede af dubstep universet, Niklas der rapper/synger strofer som at score en dame i byen og prøve at få hende med hjem og hende til at smide tøjet, inden han udbryder i et utrolig let omkvæd, der til tider indeholder en kvindelig stemme som prøver at peppe det op over middel. Sådan ville en indholdsfortegnelse over  den nye single “Ta’ Det Af” lyde.

De første par gange man høre nummeret, er det ganske udmærket og man kan holde til at høre det. Men allerede 4-5 gang man sætter det på, får man lyst til at skippe det, på grund af de alt for mange segmenter der er er forsøgt sat sammen.

Det er en ny stil for Darwich, hvilket kan fornemmes da det virker lidt for legesygt uden virkelig at finde frem til en konklusion og et færdigt projekt som sparker røv.

Når man så hvilke to ellers fornuftige artister der kom til at pryde “Ta’ Det Af“, havde man uden tvivl glædet sig til noget bedre end dette. Så man må håbe, at Darwich hurtigt finder tilbage til sin tidligere ellers høje niveau. For dét her, det er en ommer.

Darwich Ta' Det Af feat. Niklas Single Cover *** (3/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk