R. Kelly – Black Panties *****

Han er en af de største R&B stjerner der har sat en fod på denne jord. Han har igennem sin allerede gloværdige karriere udgivet intet mindre end 13 albums, men han er langt fra færdig i endnu. Det beviser amerikanske R. Kelly på hans nye plade ”Black Panties” som netop er blevet udsendt.

Han er den som alle andre ser op til og det gør de også klogt i. Han har et flow og en vokal der siger spar to og som ikke ret mange kan følge på. Men hvor han tidligere har lavet stuerene klassikere som ”I Believe I Can Fly” og ”Happy People”, så er det nogle noget mindre censureret tekster der pryder det nye album.

Både det vokalmæssige og lyriske udsagn bliver bl.a. bevist på ”Marry the Pussy”. Et nummer i absolut topklasse og et af de bedste tracks der er at finde på ”Black Panties” som i forvejen er fyldt med lækker lyd til øregangene.

At R. Kelly er en af de største ses også på nogle af de featurings han har haft gennem årene. To albums med Jay-Z og hans egne plader er blevet gæstet af alt lige fra Chamillionaire og T-Pain til genremæssige ligemænd i form af Usher og ???.
På det nye album er det hellere musikere fra bunden af hierarkiet der er blevet hevet i studiet. Parenteserne efter selve titlen på nummeret tæller nemlig navne som 2 Chainz, Ludacris og Kelly Rowland.

Selvom albummet tæller hele 18 tracks, så er der kun blevet udgivet to singler derfra. Én af dem er nummeret ”My Story”. Et nummer der nemt kan ryge i puljen over de bedste R. Kelly tracks nogensinde. Det har førnævnte 2 Chainz med som featuring, og det er som om, at han altid er god for en fed gæsteoptræden.

Tracks som “Legs Shakin’“, “Every Position” og “Spend That” er helt klart også i den bedre halvdel, men det er stort set hele albummet. Det eneste negative er, at det er meget de samme emner som teksterne desværre kører i og der er en del af numrene som lyder en hel del ens. Derved er der enkelte pasager som bliver meget monotone. Men alt i alt et fantastisk album som viser den bedste side frem af den snart 47-årige sanger fra Chicago, som er tilbage på toppen efter en svipser med “Write Me Back

Trackliste:
01. Legs Shakin’ (feat. Ludacris)
02. Cookies
03. Throw Thi
s Money On You
04. Prelude
05. Marry the Pussy
06. You Deserve Better
07. Genius
08. All the Way (feat. Kelly Rowland)
09. My Story (feat. 2 Chainz)
10. Right Back
11. Spend That (feat. Jeezy)
12. Crazy Sex
13. Shut Up
14. Tear It Up (feat. Future)
15. Show Ya Pussy (feat. Migos & Juicy J)
16. Physical
17. Every Position
18. Lights On

r-kelly-black-panties ***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.