Patrick Alexander – Kalvebod Bro *****

Her på Poplish er han ikke helt ny, men rundt omkring i de danske hjem har han endnu ikke helt formået at overtage højtalerne på anlæggende. Hans sidste single “Asfalt Under Fødderne” (https://www.poplish.dk/?p=2617) gav ellers anledning til det, men nu er han igen klar til at gøre endnu et forsøg. Og endnu engang er det et rigtig godt forsøg på at ramme den bredere del af befolkningen.

Den nye single hedder “Kalvebod Bro” og er en hyldest til netop det område af den danske hovedstad hvor Patrick Alexander i mange år har boet. Og kunne et ikke levende objekt takke en person, så havde han fået massive klap på skulderen for dette rigtig gode popnummer.

Teksten handler sjovt nok om hvordan han, efter at have boet forskellige steder har fundet noget helt specielt i København. Og det har man jo hørt så uendelig mange danske kunstnere gøre før… Men hvad man sjældent har hørt, er en så relativ ukendt kunstner med en så stor og god stemme. Den bliver brugt på en anderledes (bedre) måde end på det noget langsommere “Asfalt Under Fødderne“. Vokalen er lidt mere hæs i det denne gang, hvilket ren faktisk klæder den 28-årige sanger.

Nummeret er desværre kun 2:30 minutter langt, hvis man tager tid hvor der er vokal. Hvilket må siges at være en skam, for det er et nummer der med et lækkert beat og god vokal virkelig kan få en til at vippe med hovedet og trippe med benet når man sidder og hører det. Det fanger fra første gennemspilning og hvis dette nummer ikke bliver et decideret for Patrick Alexander, ja så er det svært at se hvad der skulle være det. Det eneste der reelt set mangler er, at der var lidt mere vokal end der er, samt en lidt mere sigene tekst. Men et rigtig, rigtig godt nummer.

foto-12 ***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk