AMRO – Ren Hygge pt. 2 (feat. Sivas) *****

Ukendt ved en fejl.. Meget bedre end det kan sangeren/rapperen AMRO fra Nørrebro ikke beskrives. Han har et enormt potentiale som danskerne endnu ikke har fået øjnene op for. Men nu er han ude med et nyt nummer fra hans kommende EP “Danmark Som Vi Kender Det” sammen med en kunstnere som i sommeren tog (for at sige det ligeud) røven på alt og alle. Nemlig den københavnske rapper Sivas.

Nummeret hedder “Ren Hygge pt. 2” og det er ikke et decideret up tempo nummer overhovedet, men alligevel giver det én en fornemmelse af, at der på en eller måde er fart over feltet. Hvordan det kan lade sige gøre kan ikke forklares, men det skal derimod blot høres.

En lys (og i starten samt slutningen lidt autotunet) stemme der guider os igennem de meget nemme vers, som ikke ligefrem gør det svært for lytteren at synge med på nummeret. Måske også lidt for nemt. Men sammen med beatet lyder det ikke destro mindre rigtig fedt og det skal der gives cadeau for.

Gæste artisten Sivas tog som førnævnte med sin meget mørke og til tider lidt uforstående stemme og sit københavnske slang hele musik Danmark med bukserne nede om anklerne, da hans EP “D.A.U.D.A” efter kort tid indtog førstepladsen på iTunes og forblev der i en uge.
På “Ren Hygge pt. 2” dropper han ét vers midt i nummeret, som er af samme kvalitet som numrene på hans succesfulde EP. Hans meget specielle stemme er super fed og hans lyrik indeholder endnu engang båder slang og props til hans hjemstavn Nørrebro.

Ren Hygge pt. 2” er det tredje af i alt 6 numre som er en del af “Danmark Som Vi Kender Det“. Numrene “Nørrebro” og “Ren Hygge” er allerede at finde på Youtube, hvor de er samlet i én video. Derpå viser Amro også, at han kan andet end bare synge, men også mestrer dobbelttempo rap og det er helt sikkert også et lyt værd.

Men skal man runde dette nummer af, så er det et rigtig lækkert nummer hvor man dog godt kan synes at sætningen “100% ren hygge op i den her” forekommer lidt for ofte og man derfor gerne ville have set lidt mere til Amros store lyriske talent. Men alt i alt, rigtig lækkert.

Screen Shot 2013-11-05 at 12.03.12 PM ***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk