Mohamed Ali – Sky's The Limit *****

Han har været med i alt lige fra X-Factor hvor han blev landskendt, til Dansk Melodi Grand Prix hvor han med en flot anden plads (kun overgået af Emmelie de Forrest hvis præstation til Eurovision vidst ikke behøver nærmere introduktion) igen kom på folks læber. Han har opvarmet for kæmpe internationale stjerner som Beyoncé og Ne-Yo. Men nu er Mohamed Ali klar med en ny single med titlen “Sky’s The Limit“.

“Jeg er gået lidt tilbage til rødderne me R&B-lyden. Det er den musik, jeg er vokset op med. Tidligere har jeg lidt været den, andre gerne ville have jeg skulle være. Men nu er jeg der, hvor jeg gerne selv vil være.” Sådan siger den nu 20-årige sanger selv om den nye single. En single der da også er at finde i en anden boldgade end de tidligere singler “Den Du Er” og “Ser Dig“.

Det er et enkelt beat der præger dette muntre nummer fra den talentfulde Nørresundbynit. Der kommer flere gange i løbet af nummeret en meget lys udgave af hans stemme indover i kontrast til hans egen stemme. Det fungerer rigtig godt og giver en god helhedsoplevelse af nummeret.

Mohameds generelle vokalpræstation på nummeret er også rigtig god. Faktisk så god, at man kan gå så vidt som at sige, at “Sky’s The Limit” er det bedste man indtil nu har hørt fra ham. Og hvis dette er den R&B form han gerne vil forsætte sin karriere i. Så forstår man ham udmærket godt.

Hele mit liv har jeg gået op i at gøre alle tilfreds. Nu er jeg et sted, hvor jeg tager nogle chancer og prøver ny ting af. Jeg tror, man kommer længst, hvis man følger sit hjerte som kunstner.” På “Sky’s The Limit” skal Mohamed i hvert fald ikke være bange for om hvorvidt han gør sine fans tilfredse. For han har fået skabt et rigtig godt R&B nummer der nok skal komme godt op af hitlisterne og få en god mængde airplay.

Sky’s The Limit” udkommer mandag den 21. oktober på iTunes, Spotify osv. via pladeselskabet Disco:Wax

artwork***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk