Svenstrup & Vendelboe – Svenstrup & Vendelboe ****

5 år skulle der gå før første singlen “I Nat” blev til et album. Men her 4 singler og et hav af priser senere, står de to DJ og producere Svenstrup & Vendelboe endelig klar med et album, bestående af 14 numre, klar til at indtage Danmark på ny.

Alle 5 singler som har været med til at gøre Svenstrup & Vendelboe så uhyr populære allerede er alle at finde på det nye selv betitlede debutalbum. Noget som er en skam da virkelig gode numre som “Dybt Vand” og “Glemmer Dig Aldrig”  desværre allerede er blevet skamspillet i radioerne de seneste år. Man er simpelthen ved at have fået nok af dem. Men der er dog også numre på albummet, der helt sikkert er mange lyt værd.

Det hele starter med en instrumental, som gør lytteren klar over at de to herrer først og fremmest er DJs. En lækker “Intro” (hvilket titlen også er) med et væld af instrumentale lækkerier der med det samme får lytteren op i gear. Desværre kan de tre andre instrumentale numre som er at finde på pladen ikke følge med på det niveau.

Det bedste track på pladen er “Alt Er Intet” som har sangeren Theis med som vokalist. Det er på niveau med fjerde singlen “Where Do We Go From Here” (https://www.poplish.dk/?p=754) med det unge stjerneskud Christopher som gæsteartist, og så lyder det i sig selv bare fedt. Et lækkert “Titanuim” (David Guetta feat. Sia) lignende beat, der sammen med Theis’ talentfulde dybe vokal passer rigtig godt sammen. Teksten kan på en måde også sammenlignes med det førnævnte David Guetta nummer. For hvor det på “Titanium” handler om, at kærlighed ikke kan slå Sia ud. Så synger Theis om at “alt er intet uden dig“. Det er altså lidt al á samme kærlighedsboldgade, men dog uden at det er helt ens.

Den nyeste single “Hvor Ondt Det Gør” er selvfølgelig også at finde på “Svenstrup & Vendelboe“. Hvilket også er et rigtig lækkert nummer som man kan læse mere om her: https://www.poplish.dk/?p=2760

Nummeret “Du Skal Aldrig Lede Mere (feat. Xander)” har været at finde på Xanders seneste album i et godt stykke tid, men ikke destro mindre, så er også dette et fedt elektronisk pop nummer.

Det er trækker ned, er ikke de vokalprægede numre, derimod tre af de 4 instrumentaler samt faktummet at der er singler som folk er ved at være trætte af her to år efter deres udgivelse. Der måtte gerne være lidt mere nyt, og lidt mindre skamspillet.

Men set i det store hele, så er det et lækkert album det endnu uhørte helt sikkert er mange lyt værd.

Svenstrup & Vendelboe 1**** (4/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk