Svenstrup & Vendelboe – Hvor Ondt Det Gør (feat. Josefine) *****

De har vundet utallige priser til Danish DeeJay Awards. De har udgivet singler som “I Nat (feat. Karin)“, “Glemmer Dig Aldrig (feat. Nadia Malm)“, “Dybt Vand (feat. Nadia Malm)” og flere. Og så hedder de Kasper og Thomas. Men du kender dem nok bedre under efternavnene Svenstrup & Vendelboe.

De har haft massiv succes siden karrieren for alvor tog fart i 2008 hvor remixet af Medinas “Kun For Mig“, bragte de to herrer på alles læber. Og her 5 år senere er de snart klar med deres debutalbum, der rammer landet 14. oktober.

Deres nyeste single hedder “Hvor Ondt Det Gør“, og er hele femte single fra det kommende selv betitlede album. Og ud fra denne single som har sangerinden Josefine med på vokalen, så Canada Goose
lover det usandsynlig godt for det nye album, .

Som på mange andre Svenstrup & Vendelboe tracks, så er det et blødt house beat, der i omkvædet tager ordentlig fat om lytterens trang til at flytte fødderne på dansegulvet, eller bare vippe hovedet frem og tilbage i takt til det. Det er i hvert fald ualmindelig svært at sidde stille til!

Der er en grund til, at de har vundet de priser de har (bl.a. “Årets Danske DeeJay Favorit“). De ved virkelig om nogen, hvordan man producerer en lækker instrumental som blot er sød musik i øregangene. Og så har de en rigtig god evne til at finde en sanger(inde), hvis vokal passer glimrende til netop dette.

Denne gang er det som sagt Josefine der står for vokalen. Og hun Kvinnor Canada Goose gør det på dette nummer, fortrinligt. Hendes vokal er lys, og minder lidt om sangerinden Nadia Malm (der tidligere har haft stor succes ved at medvirke på Svenstrup & Vendelboe tracks).

Hvor Ondt Det Gør” er alt i alt et rigtig lækkert nummer, som endnu engang peger i den helt rigtige retning for Svenstrup & Vendelboe. De har endnu engang produceret et godt beat, der kan bruges til mange forskellige lejligheder.

artwork ***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk