Kongsted & Aba – Now Let's Go! ******

De har begge været med til at sætte sit pra på, hvordan musikken på diverse danske diskoteker og klubber lyder. Kongsted har med numre som “Live Your Life” og ikke mindst “Chuck Norris” lært danskerne, at det er okay at danse til beats i den hårdere ende. Aba er nok mest kendt for sin tid Aba & Simonsen, som har været nomineret til et par priser til Danish DeeJay Awards, og udgivet singler som “Lader Mig Falde” og “Banalkan“.

Nu er de to DJ og producere (som begge er signet på YeahYeah) gået sammen for at give en gave tilbage til de DJs som har været med til at give dem succes, ved at spille deres tracks rundt omkring i landet. Resultatet hedder “Now Let’s Go!” og er allerede spillet utallige gange på landets diskoteker og radioer.

Nummeret er en instrumental som indeholder samples, countdowns, drops og alt hvad der ellers skal til for at skabe en ordentlig fest, og få samtlige gæster ud på gulvet.

Nummeret stiger under den første countdown i tempo, inden der kommer en “befaling” fra en mørk mandlig stemme om at man skal få smidt sine hænder i vejret, inden man skal smide sine hæmninger og “let’s go!”.

Herefter kommer der et drop som hvis du ikke allerede har gjort det i nattelivet endnu, helt sikkert vil få dig til at gå fuldstændig amok i en kæmpe danserus, når du hører det.

Herefter forsætter nummeret med en masse forskellige former for drops, tudehorn og en masse andre musikalske lækkerier og finurligheder. Det eneste der hele tiden går igen er den mørke mandestemme, der giver nummeret den tredje dimension som gør “Now Let’s Go!” så unik og ekstrem fed at lytte, danse og gå amok til.

Nummeret er ude hos alle Ideal DJs, og vil først være tilgængelig for andre musikelskere om en månedstid. Så har du ikke allerede nydt denne perle af Kongsted og Aba i byen endnu, så er det med at komme afsted hurtigst muligt! For det lyder genialt.

Kongsted & Aba - Now Let's Go! (Cover)****** (6/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk

Se også

Paledusk og Thornhill kæmpede bravt i Pumpehuset

Torsdag aften var der udsolgt metalbrag i Pumpehuset, hvor fire bands fra tre kontinenter leverede smæk for skillingen. Paledusk, Thornhill, Silent Planet stod alle på plakaten under hovednavnet Polaris, og normalt ville vi blot bringe en anmeldelse af sidstnævnte, men denne gang har vi valgt en anden retning.

Botch satte dobbelt streg under facit i Lille Vega

De amerikanske ikoner sang onsdag aften deres svanesang i Lille Vega. Bandet som definerede en genre før de gik i opløsning i 2002, beviste på overbevisende vis hvorfor de fortjener deres plads blandt de bedste bands i musikhistorien. Denne anmeldelse er til dem som ikke kunne opleve koncerten selv, da alle som var til stede, allerede ved præcis hvor fabelagtig en aften det var.

The 1975 – Fremstillet, opstillet og velspillet

Søndag aften var det blevet KB Hallens tur til at tage imod de engelske poprockere i The 1975. Bandet med den karismatiske frontmand Matty Healy er kendt for deres energiske koncerter og Healys kontroversielle udtalelser på og udenfor scenen. Aftenens koncert var for længst udsolgt, publikum stod klar, både på musikken og i særdeleshed Healy, men da tæppet gik ned, manglede der alligevel noget.

Niall Horan delte kærlighed ud i København

Grundet fotorestriktioner måtte Poplish ikke medbringe egen fotograf til...
spot_img
Christopher Madsen
Christopher Madsen
Har været en del af Poplish siden begyndelsen i 2012.