Kongsted & Aba – Now Let's Go! ******

De har begge været med til at sætte sit pra på, hvordan musikken på diverse danske diskoteker og klubber lyder. Kongsted har med numre som “Live Your Life” og ikke mindst “Chuck Norris” lært danskerne, at det er okay at danse til beats i den hårdere ende. Aba er nok mest kendt for sin tid Aba & Simonsen, som har været nomineret til et par priser til Danish DeeJay Awards, og udgivet singler som “Lader Mig Falde” og “Banalkan“.

Nu er de to DJ og producere (som begge er signet på YeahYeah) gået sammen for at give en gave tilbage til de DJs som har været med til at give dem succes, ved at spille deres tracks rundt omkring i landet. Resultatet hedder “Now Let’s Go!” og er allerede spillet utallige gange på landets diskoteker og radioer.

Nummeret er en instrumental som indeholder samples, countdowns, drops og alt hvad der ellers skal til for at skabe en ordentlig fest, og få samtlige gæster ud på gulvet.

Nummeret stiger under den første countdown i tempo, inden der kommer en “befaling” fra en mørk mandlig stemme om at man skal få smidt sine hænder i vejret, inden man skal smide sine hæmninger og “let’s go!”.

Herefter kommer der et drop som hvis du ikke allerede har gjort det i nattelivet endnu, helt sikkert vil få dig til at gå fuldstændig amok i en kæmpe danserus, når du hører det.

Herefter forsætter nummeret med en masse forskellige former for drops, tudehorn og en masse andre musikalske lækkerier og finurligheder. Det eneste der hele tiden går igen er den mørke mandestemme, der giver nummeret den tredje dimension som gør “Now Let’s Go!” så unik og ekstrem fed at lytte, danse og gå amok til.

Nummeret er ude hos alle Ideal DJs, og vil først være tilgængelig for andre musikelskere om en månedstid. Så har du ikke allerede nydt denne perle af Kongsted og Aba i byen endnu, så er det med at komme afsted hurtigst muligt! For det lyder genialt.

Kongsted & Aba - Now Let's Go! (Cover)****** (6/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk