Kato & Safri Duo – Dimitto (Let Go) (feat. Björnskov) ******

Tag Danmarks pt. bedste dj/producer, danmarkshistoriens nok bedste percussion-duo og en ung popsanger med kæmpe potentiale. Bland herefter de tre ingredienser godt og grundigt, giv resultatet titlen “Dimitto (Let Go)“, og så har du opskriften på et sten sikkert hit.

Netop ovenstående “opskrift” har hitmageren Thomas “Kato” Vittrup fuldt til punkt og prikke sammen med de to musikere Uffe Savery og Morten Friis, som til dagligt går under navnet Safri Duo.

Det er længe siden, at skaberne bag det internationale hit “Played-A-Live” for alvor har rørt på sig, men på den nye single “Dimitto (Let Go)“, der som nævnt er lavet i samarbejde med nordjyden Kato, leverer de en trommesolo som fluks sender ens sind tilbage til start 00’erne, hvor man ikke kunne tænde for radioen uden at hører navnet Safri Duo. Og de kan bestemt stadigvæk det som gjorde dem så populære. Nemlig slå på trommer så det basker.

Men det er ikke kun Safri Duo, som på den nye single gør opmærksomme på sig selv. Den 32-årige horsensianske sanger Peter Björnskov, leverer nemlig en intet mindre end en sublim vokal på nummeret. Han er selv aktuel med nummeret “Vi Er Helte“, som er et nummer, hvor han også ligger en god vokal, men her må han siges at have skudt papegøjen.
Det er ikke mange dage siden, at han stod i Falconer Salen og varmede op for den amerikanske stjerne Selena Gomez. Og hvis han kan fastholde dette utrolig høje niveau som ligges på “Dimitto (Let Go)“… Ja så er det ikke sidste gang, at man ser ham i samme sætning som en international verdensstjerne.

Man skal dog ej heller glemme at komplimentere Kato. En mand som endnu en gang viser, hvor skabet skal stå hvis man skal lave en instrumental der sparker røv. Et elektronisk produceret beat, der på fornemste vis bliver suppleret af Safri Duo, og som gør, at nummeret kan bruges i en hver situation. Om du sidder på kontoret, på stranden, i byen eller er til festival/koncert, så kan man passende skrue op for dette nummer. Og man må igen også bare konkludere, at nærmest alt hvad han (Kato) rør ved, bliver til et hit.

Dimitto (Let Go)” er en af de bedste numre som der længe er blevet udgivet af en eller flere danske kunstnere. Det spiller perfekt sammen, og man kan ikke rigtig finde et sted hvor man tænker “hov der mangler da lige…”
For det er velproduceret, og man kan ikke andet, end at tage hatten af for 4 mænd, der har lavet et kommende smash-hit. Og endda et, som har stort internationalt potentiale.

artwork ****** (6/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk