Shaka Loveless – Dengang Du Græd ******

Han har allerede givet Danmark numre som “Tomgang“, “Ikke Mere Tid Tilbage“, “Græder For Mit Kvarter og “Dans Din Idiot“. Han har vundet en stor håndfuld priser (bl.a. Årets Artist til Danish DeeJay Awards 2013). Men nu har Universal artisten Shaka Loveless, trods allerede højt bundniveau ramt nye højder.

Han har sommeren igennem været med Grøn Koncert karavanen rundt omkring i den danske land, og han har også optrådt på festivaler som Skanderborg Festivalen. Her er den nye single “Dengang Du Græd” også blevet luftet godt og grundigt, og nummeret er bestemt også et lyt eller flere værd.

Hvor de to af Shaka Loveless” største singler “Tomgang” og “Ikke Mere Tid Tilbage” har været i uptempo R&B/Pop/Dancehall stil, og hvor der især i sidstnævnte kom et større form for “udbrud” i nummerets omkvæd, så skiller “Dengang Du Græd”  sig ud.

Nummeret holder sig nemlig i samme tempo hele vejen igennem, til en forfængelig melodi som er perfekt komponeret til Shaka Loveless” stemme.
Han har vundet det danske folks musikhjerte på utrolig kort tid, og med denne single slår han fast, at det ikke har været et tilfælde.

Hans stemme fanger med det samme, og man er ikke i tvivl om hvorvidt det casino online er hans stemme eller ej når man hører den i f.eks. radioen. Og måske også netop derfor, blev det allerede direkte ved udgivelsen i mandags (26. august) valgt som Ugens Uundgåelige på P3.

Teksten er velskrevet og endnu en gang med et budskab til stede. Selvom der er gode tide, så kommer der også dårlige tider. Men derefter vil der altid komme positive tider igen. Og det er dem man skal nyde.

Og en anden ting som man skal nyde, er denne helt fantastiske sensommer sang fra Shaka Loveless. “Dengang Du Græd” fortjener intet mindre en topkarakter. Endnu en hitsingle har ramt Danmark, og for tredje gang er det Shaka Loveless der står bag.

  ****** (6/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk