Michael Rune – Et Og Alt (feat. Kevin) *****

Michael “Sax-guy” Rune, som tidligere har stået bag hits som “Min Indre Stemme” og “Væk I Natten“, er nu tilbage for nok en gang at få de danseglade danskere til at lade sig rive med til lyden af hans saxofon. Og selvfølgelig en lækker gæstevokal.

Tidligere har Nadia Gattas og Cecilie Fleur lagt til stemme til de to ovenstående singler, men denne gang er det tid til at prøve noget nyt fra Michael Runes side, og derfor har han hevet det medlem af X-Factor boybandet In-Joy, Kevin, i vokalboksen til nummeret “Et Og Alt“.

Første singlen fra Michael Rune var nummeret “Min Indre Stemme” som høstede enorm succes og bl.a. vandt prisen “Årets DeeJay Favorit” ved Danish DeeJay Awards 2012. Derfor var der stor tiltro til at anden singlen “Væk I Natten” nok også skulle blive et hit. Og det blev det.
Så nu står Michael og ikke mindst debuterende Kevin, overfor en opgave der ikke er til at tage fejl af. “Et Og Alt” skal opfylde forventninger og blive et hit.

Beatet er velproduceret, og ligger selvfølgelig det meste af tiden meget vægt på lyden af saxofon. Et instrument som Michael Rune næsten spiller til perfektion. Det er sød musik i øregangene, og det passer (som det også tidligere har været tilfælde) perfekt til dansegulvet, radioen og en dag på langs på sofaen.

Desværre kan man ikke råbe lige så højt et hurra for Kevins vokal, som man kan for Michaels saxofon evner. Versene er udemærkede, og lyder til tider rigtig godt, men omkvædene gør alt andet end.
Her er hans stemme hæs, og næsten ikke til at tyde. Og så er teksten i netop omkvædet også ret så usammenhængende. “Fuck hvad alle andre siger. Du er min Playstation 4. Du er mit et og alt“. Enten er det utrolig mærkelig skrevet, og ellers er det en scorereplik som nok ikke vil hjælpe den 19-årige Kevin særlig meget.

Men ser man bort fra omkvædet, så er “Et Og Alt” et rigtig godt nummer, og det skal helt sikkert nok få airplay rundt omkring i det danske land.

Et Og Alt (feat. Kevin) - Single ***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk