Burhan G – Kalder Mig Hjem ******

Man kan med rette kalde ham for Danmarks ukronede popkonge, for hans popularitet, og ikke mindst hans musikalske niveau, vil synligt ingen ende tage. Således er den nye single “Kalder Mig Hjem” et bevis på dette, som taler for sig selv.

Hans seneste single “Din For Evigt“, var skrevet til hans kæreste, og denne gang er det så Burhan Gs mor, som har fået en sang med på vejen. Og hvilken en af slagsen!

Vi bliver hevet et smut tilbage i hans liv, hvor vi starter i hans barndom. Dengang hvor ingen andre end hans mor, og Burhan G selv troede på at drømmen om en musikkarierre kunne blive en realitet. En tro og tillid, som han på flotteste vis takker moderen for.

For som han siger, så var det ikke let at forklare en ung dreng med en drøm, hvor vigtig en ordentlig uddannelse var.

Kalder Mig Hjem” er et popnummer i absolut topklasse. Det hele starter med en sammensætning så såre simpel, som Burhan G og hans klaver. Sådan foregår første vers, inden det helt store kavaleri bliver hevet frem til omkvædet.

Her danner klaver, guitar, kor med mere rammen omkring Burhan Gs helt igennem fantastiske stemme, som har gjort utallige danske borgere bløde om hjertet og fået dem til at synge med på sange som “Din For Evigt“, “Who Is He?“, “Jeg Vil Ha’ Dig For Mig Selv” og mange mange flere.

Og nu har danskerne på ny en undskyldning for at skråle med, for “Kalder Mig Hjem“, er et fuldstændig gennemført popnummer, som du lige så godt kan forberede din radio på allerede nu. For dette nummer, kommer til at blive spillet om og om igen den kommende lange stykke tid.

Kalder Mig Hjem - Single ****** (6/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk