Patrick Alexander – Asfalt Under Fødderne (feat. Eco)******

Hvis man nævner navnet Patrick Alexander, så er der nok en hel del som vil klø sig selv i nakken, uden at finde et svar på hvem det er vi snakker om. Men hvis du hører hans nye single “Asfalt Under Fødderne“… Så glemmer du ikke navnet i den nærmeste fremtid.

Nummerets featuring Eco, er dog ikke helt ny her på Poplish. Han har nemlig tidligere scoret sig en 5 stjernet anmeldelse for nummeret “Hvor Skal Du Hen Makker“.

Patrick Alexander har selv nævnt, at “Asfalt Under Fødderne” er ment som hans kommercielle debut. Og det er i hvert fald et nummer, som i den grad fortjener omtale og høje placeringer på diverse hitlister.

Det er et stille, næsten akustisk nummer, som dog er et stykke fra Patrick Alexanders første single “For Sent“, men alligevel holder sig i samme miljø så at sige. Hans stemme er indbydende, lys og ikke ligefrem speciel. Men alligevel skiller vokalen på dette nummer, sammen med teksten sig ud fra mængden.

Den tidligere Rap Slam Battle champ Eco, som sjældent rapper, uden at have noget på hjertet, leverer på dette track, efter min bedste overbevisning det bedste vers der nogensinde er kommet fra hans mund. Han holder sig, trods den langsomme melodi, i samme tempo som den, alt imens hans flow gør det hele usandsynlig fedt.

Asfalt Under Fødderne” er Patrick Alexanders anden, men helt sikkert ikke sidste single. Han har talentet til at kunne nå langt, og det beviser han i den grad på dette nummer. Og Eco viser samtidig, at han kan blande sig med Danmarks bedste rappere.

Asfalt Under Fødderne (feat. Eco) - Single ****** (6/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk