Jason Derulo – Talk Dirty (feat. 2 Chainz) *****

Du kender ham fra numre som “What You Say“, “Don’t Wanna Go Home” og “It Girl“. Den amerikanske Pop/R&B sanger Jason Derulo, har de sidste par år høstet stor succes og anerkendelse verdenen over.

Den 24. september er han så klar til at udsende sit tredje album. Men han har netop udsendt den anden single fra det kommende album som har fået den enkle titel “Tattoos“. Den nye single er heller ikke lige frem svær at udtale, og bærer titlen “Talk Dirty“.

Det er et atypisk Jason Derulo nummer, for hvor der normalt bliver talt om kærlighed til enten kvinder eller nattelivet, bliver der i “Talk Dirty” talt om den frækkere del af livet end Derulo er kendt for.

Nummeret er i sig selv også en nummer som man ikke hører hver dag. Mellemstykket består af trompeter, der bliver spillet på en måde, som gør at man enten elsker eller hader det.
Ellers består beatet af en hurtig melodi, med et par enkelte “trut” var trompeten og ellers en masse klap.

Jason Derulo ligger på en rigtig lækker vokal som sætter sig fast, og tracket skal ikke høres igennem mange gange, før du kan stå og skråle med på det meste.
Men også featuringen 2 Chainz ligger det sædvanlige flow fra hans side. Et relativt langsomt Hip-Hop flow som der til det ellers hurtige beat lyder temmelig godt.

Alt i alt er “Talk Dirty” et nummer som lyder godt. Det er ikke hverdagskost, det er atypisk og ikke nogen man havde regnet med fra en mand som Jason Derulo. Men alligevel får han den vinkel, og det skal han have credit for. For det med trompeterne har været et sats, som har endt med at give bonus.

JASON-~1 ***** (5/6 stjerner)
Anmelder: Christopher Madsen. Poplish.dk